Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi olyan fiatal lehet aki 20 éves elmúlt és nem volt még kapcsolata?
Kevés. Az emberek többsége tiniként veszíti el a szüzességét a statisztikák szerint.
Akik huszonévesen is szüzek maradnak, azok egy hangos kisebbség.
"Kevés. Ellenben 26-40 közötti férfiakból tömegesen vannak ilyenek."
Tehát akkor tömegesen vannak, hisz ezek elmúltak 20 évesek.
"Akik huszonévesen is szüzek maradnak, azok egy hangos kisebbség."
Nem, minden csoportban van hangos kisebbség. Nem lesz minden szűz hangos. Ismerek 2 30 feletti szüzet, sehol nem említik, és a homlokukra sincs ráírva.
6
Én sem reklámozom, hol és miért tenném? A kérdésre válaszoltam, és ide illik. Szerintem valóban az a trend, hogy a férfiak küzdenek ezzel sokkal jobban, ezt látom a való életben is, az interneten is.
"Én sem reklámozom, hol és miért tenném?"
Most írod, hogy "ezt látom a való életben is, az interneten is."
Tehát akkor itt reklámozzák. Beszélgetsz nőkkel? Én nőként igen, és ismerek pár szüzet, kettőt 30 felett is.
Akkor lenne igaz, amit mondasz, ha ugyanannyi férfit és nőt megkérdeznél a kapcsolatairól (olyanokat, akiknek tudod a korát, lakhelyét, iskolai végzettségét, stb.), mind válaszolnának neked, és mind az igazat mondanák.
Az, hogy csak faszikkal beszélsz, ezért csak fasziktól hallod, hogy nincs kapcsolatuk, nem azt jelenti, hogy több van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!