Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi olyan fiatal lehet aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi olyan fiatal lehet aki 20 éves elmúlt és nem volt még kapcsolata?

Figyelt kérdés
Gyakori lehet?
nov. 3. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Kevés. Ellenben 26-40 közötti férfiakból tömegesen vannak ilyenek.
nov. 3. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Kevés. Az emberek többsége tiniként veszíti el a szüzességét a statisztikák szerint.

Akik huszonévesen is szüzek maradnak, azok egy hangos kisebbség.

nov. 3. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

"Kevés. Ellenben 26-40 közötti férfiakból tömegesen vannak ilyenek."

Tehát akkor tömegesen vannak, hisz ezek elmúltak 20 évesek.

nov. 3. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

"Akik huszonévesen is szüzek maradnak, azok egy hangos kisebbség."

Nem, minden csoportban van hangos kisebbség. Nem lesz minden szűz hangos. Ismerek 2 30 feletti szüzet, sehol nem említik, és a homlokukra sincs ráírva.

nov. 3. 19:40
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
Nekem pont 20 évesen lett. Férfiak között azért bőven előfordul, vagy az, hogy össze kell jönnöd azzal az egy-két nővel, aki bármilyen érdeklődést mutat irántad.
nov. 3. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
5, nők közt is bőven előfordul, csak nem reklámozzák.
nov. 3. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:

6

Én sem reklámozom, hol és miért tenném? A kérdésre válaszoltam, és ide illik. Szerintem valóban az a trend, hogy a férfiak küzdenek ezzel sokkal jobban, ezt látom a való életben is, az interneten is.

nov. 3. 20:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Sok. 30-40% legalább.
nov. 3. 21:46
 9/11 anonim ***** válasza:

"Én sem reklámozom, hol és miért tenném?"

Most írod, hogy "ezt látom a való életben is, az interneten is."

Tehát akkor itt reklámozzák. Beszélgetsz nőkkel? Én nőként igen, és ismerek pár szüzet, kettőt 30 felett is.

Akkor lenne igaz, amit mondasz, ha ugyanannyi férfit és nőt megkérdeznél a kapcsolatairól (olyanokat, akiknek tudod a korát, lakhelyét, iskolai végzettségét, stb.), mind válaszolnának neked, és mind az igazat mondanák.

Az, hogy csak faszikkal beszélsz, ezért csak fasziktól hallod, hogy nincs kapcsolatuk, nem azt jelenti, hogy több van.

nov. 4. 03:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt soha kapcsolatom, nem is lesz. Ezt már 17 évesen is láttam és beletörődtem, amikor is egy prostival elveszítettem a szüzességem a dunakeszi úton, a szemétégetőnél. Azóta sem volt senkim és még mindig gyakran kurvázok, valakinek csak ez jut... 25/F incel
nov. 4. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!