Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én unalmasnak számítok a lanyoknak, ugye?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, szűkszavú vagyok. Szeretek itthon lenni, zenét hallgatni, netezni. Ezen kívül biciklizni, utazni szeretek. Ha lenne barátnőm akkor alkalmazkodnék hozzá a programokat illetően, de a bulizás az nem az én világom.
Van esélyem hogy barátnőm legyen így?
nov. 1. 22:42
1/7 anonim válasza:
Az utazást kedvelő embert semmiképp nem nevezném unalmasnak. Új tájakat felfedezni érdekes és izgalmas időtöltés. És közben még ismerkedni is lehet, vagy az új ismerősnek meg lehet mutatni a régebben bejárt helyeket.
2/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, szóval számomra nem lennél unalmas.
4/7 anonim válasza:
Mindjárt kiderül:
Hány éves vagy?
Volt már valaha barátnőd?
5/7 anonim válasza:
Aokan szeretik a nyugis embereket, sokan szeretnek bicajozni, utazgatni meg talán mindenki.
Valószínűleg nem egy bulis párt kellene találnod, hanem ilnkább egy ilyen hozzád hasonló introvertált beállítottságút. Lehet hogy izgalmas az, ha valaki különbözik tőled, de egy kapcsolatban jobb ha hasonlóak vagyzok, és ugyanauokat a dolgokat élveziktek.
6/7 anonim válasza:
Nem ez a lényeg, hanem a külsőd. Ha jól nézel ki (minél jobban) annál kevésbé fog számítani, hogy te "unalmas" vagy. Nézd meg a jóképű gyerek mond egy bugyuta viccet és az összes csaj kényszeredetten nevetgél, míg ha ugyenzt egy ronda srác mondja el akkorő ciki lesz, kínos és csak forgatják a szemüket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!