Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ha egy pasiról tudnátok, hogy vannak biszex jellegű vágyai, de azt is, hogy megbízható, akkor adnátok neki egy esélyt az ismerkedésre?
Maga a tény, hogy tudsz róla, hogy ő biszex (tehát gondolom vagy elmondta, vagy köztudott róla) nem utal túl sok jóra.
Az ilyen emberek a biszexségüket arra szokták felhasználni, hogy később ezt ürügyként használják fel egy félrelépés igazolására.
"Nekem szükségem van a másik nem figyelmére is! Nem tudtad?"
És te leszel a rossz ember.
"Nekem szükségem van a másik nem figyelmére is! Nem tudtad?"
Nekem a párom ugyan azt mondta csak a "nem" nélkül. Hetero emberről beszélünk. Nem azért csalt meg mert hetero vagy biszex,nincs hozzá köze. Vágyott más nők figyelmére is, ennyi.
18.
Tényként közlöd a véleményed, ez semmilyen formában nem állja meg a helyét
Biszex vagyok, ez nem azt jelenti hogy nekem egyfolytában fasz és pina is kell. Csak annyit jelent hogy mind a 2 nemhez tudok vonzódni, nem minden egyes emberhez mielőtt ezt is kifordítanád.
Azért vagyunk együtt a párommal mert vele akarok lenni, nem hiányzik senki pedig már együtt vagyunk egy ideje. Szexuálisan és lelkileg is ki vagyok elégítve mivel foglalkozunk egymással. Tudom hogy ez ritka mert a legtöbb kapcsolatban nem foglalkoznak egymással a felek.
Egy hetero is mindig megcsalja a párját? Hisz miért lenne neki elég 1 ha lehet több? Ugyan olyan hülyeség.
"Lehet megsértődni" úgy írod mintha te lennél az atya úr isten és aki nem ért veled egyet az biztos megsértődött. Nem, egyszerűen a olyan emberek miatt ítélnek el mint amilyen te vagy. Hisz terjeszted a hülyeséget tényként. Több heterot ismerek aki megcsalta a párját mint meleget vagy biszexet, mégsem általánosítok és hergelek arrogánsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!