Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelséget csak 7 számjegyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelséget csak 7 számjegyű fizetéssel lehet kompenzálni a nőknél?

Figyelt kérdés
okt. 30. 15:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
16%

Kérdés, mit értesz incelség alatt.

"Eddig még nem sikerült párkapcsolatot / egyéjszakást találnom" típus - nem feltétlenül, ha magába néz, és fejleszt azon, ami fejleszthető (összeszedi a külsejét, elmegy pszichológushoz, leválik az anyjáról stb - mindenkinél más a difi... és ha nem ténylegesen genetikailag Quasimodo jellegűen ocsmány, akkor nem ott áll meg a dolog, hogy "ja igen, túl kedves vagyok, ronda és nincs pénzem, amúgy meg főnyeremény vagyok, és a nőknek rám kellene cuppanni")

"Bőszen hirdetem, hogy incel vagyok, kellemetlen alak vagyok, gyűlölöm a nőket, csak a p...i kellene nekem belőlük, filippino nőket akarok betelepíteni, mert akkor lesz p...i, a nőktől el kell venni a szavbad választást vagy korlátozni kell, tiltsuk be a társkeresőket, csak a chadekre hajtanak a nők" - hát nagy valószínűséggel igen, hacsak nem tud leakasztani vmi súlyos mentális problémáktól szenvedő buta csicska típusú nőt.

okt. 30. 15:52
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Semmivel nem lehet. Kinek kell olyan ember, aki aktívan gyűlöli, miközben dugja?
okt. 30. 15:57
 3/19 anonim ***** válasza:
48%
Azzal sem!
okt. 30. 16:13
 4/19 anonim ***** válasza:
45%

Nem segít rajtuk a pénz.

De ha milliomosok lennének, akkor is felezgetnének, szóval egyből látni rajtuk a gyűlöletüket.

Nem pénz kérdése hogy meghívjanak valakit egy üdítőre. Ez egy gesztus ami belőlük hiányzik a sóherségük miatt.

okt. 30. 16:22
 5/19 anonim ***** válasza:
37%
Nem, nem, az inceleknek a Nőelosztási Minisztérumban eleve nem utalnak ki nőket, pont ez a szerep van nekik szánva, hogy vergődjenek.
okt. 30. 16:41
 6/19 anonim ***** válasza:
33%
Valamint még az is, hogy több nő jusson az egészséges himeknek.
okt. 30. 16:41
 7/19 anonim ***** válasza:
42%
Jujj de lepontoztak a megsértődött incelkék. Mi van fáj az igazság? Szánalmak.
okt. 30. 16:58
 8/19 anonim ***** válasza:
10%

Jujj de lepontoztak a megsértődött incelkék. Mi van fáj az igazság? Szánalmak.

Miért sértegetsz másokat? A nők ne maradjanak otthon két évig a babával kérdésnél miért volt baj ha más csinál rosszindulatú megjegyzéseket itt pedig nem ha te írsz ki?

okt. 30. 17:04
 9/19 anonim ***** válasza:
11%

Kérdés, mit értesz incelség alatt.

"Eddig még nem sikerült párkapcsolatot / egyéjszakást találnom" típus - nem feltétlenül, ha magába néz, és fejleszt azon, ami fejleszthető (összeszedi a külsejét, elmegy pszichológushoz, leválik az anyjáról stb - mindenkinél más a difi... és ha nem ténylegesen genetikailag Quasimodo jellegűen ocsmány, akkor nem ott áll meg a dolog, hogy "ja igen, túl kedves vagyok, ronda és nincs pénzem, amúgy meg főnyeremény vagyok, és a nőknek rám kellene cuppanni")

"Bőszen hirdetem, hogy incel vagyok, kellemetlen alak vagyok, gyűlölöm a nőket, csak a p...i kellene nekem belőlük, filippino nőket akarok betelepíteni, mert akkor lesz p...i, a nőktől el kell venni a szavbad választást vagy korlátozni kell, tiltsuk be a társkeresőket, csak a chadekre hajtanak a nők" - hát nagy valószínűséggel igen, hacsak nem tud leakasztani vmi súlyos mentális problémáktól szenvedő buta csicska típusú nőt.

Ez felháborító a rosszindulatú megjegyzés amit ide írtál ki. Miért kell az incelek ellen ekkora gyűlöletet táplálni? Miért kell az inceleket olyannak beállítási amik nem, miért kell megalázni az inceleket? Ez minden incelt felháborít amiket ìrtál. Ez becsületsértés simán.

okt. 30. 17:11
 10/19 anonim ***** válasza:
76%

9: én amúgy az első kategóriás sima incelekkel kapcs tök elfogadó meg megértő is voltam - kis önkritika, fejleszti magát, máris lesz nő.

De aki ilyen bősz incel, tényleg, és ne játszd a hülyét, légyszi, tobzódnak itt az oldalon, aki incelként hivatkozik magára és hirdeti a nőalázó meg korlátozó hülyeségeket. Az milyen nőnek lenne megfelelő egyáltalán?

okt. 30. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!