Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak ma a férfiak párkapcsolatot?
Mert nincs értelme, nem látom azt, hogy számomra megérné, vagy bármivel is jobb lenne ettől az életem. Nem is vagyok alkalmas rá, a nők sem tartanak annak. Szarul nézek ki, vannak egészségügyi problémáim és alapvetően soha nem voltam különösebben vonzó úgy általában a nők számára.
Szóval ha akarnék se tudnék nagyon kapcsolatban lenni, de már nem is akarok.
Nincs hozzá türelmem, se energiám, se kedvem. Nem bírnám elviselni, ha valakivel folyton beszélgetni kellene, állandóan attól rettegni, hogy megcsal, félrelép, kivel megy el hova megy stb. Exemben 100%-ig megbíztam soha nem feltételeztem róla, hogy képes lenne csúnyán átverni, mégis megtette. Szóval ezek után már képtelen lennék bárkiben is olyan szinten megbízni, mint benne és enélkül pedig nem látom értelmét egy kapcsolatnak.
A nők amúgy is könnyen lépnek, nem számítasz nekik, bárkivel is jönnék össze, biztosan csak C,D,E opció lennék rövid távra. Egy nő addig van egy férfivel ameddig az az elérhető legjobb opció, legalábbis a nő így érzi/gondolja. Illetve ha nincsenek egyéb tényezők, mint az anyagi függőség, a gyerek, közös hitel stb. Bár a legtöbb nő nem gondolkodik racionálisan e téren azért vannak akik csak ilyen indokok miatt nem lépnek ki a kapcsolatból... Persze szeretőt, "kúró pajtit" tartanak azért...
Szóval nem éri meg elköteleződni, mondjuk engem az alkalmi szex (még ha lenne rá lehetőségem) sem érdekel. Egyszer kipróbáltam, de nem az én világom.
Úgyhogy marad a szingliség, kényelmes és egy problmával kevesebb van így az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!