Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak ma a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak ma a férfiak párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Sok fiatal tényleg vonzó nő ismerősöm van, akik keresik a társukat de mind arra panaszkodnak sírnak hogy minden pasi csak szexet akar, szex után ghostingolás van vagy így nem akarnak kapcsolatot, eltűnnek...
okt. 30. 13:12
1 2 3 4
 31/34 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Mert jó ideje nem találok olyan nőt, aki miatt érdemes lenne belekezdeni egy párkapcsolatba, pedig vékony, magas és sportos pasi vagyok, nem vagyok se lusta se elhízott. Persze az is igaz, hogy nem bírom azt, ha egy nő 0-24-ben állandóan a nyakamon akar lógni, nekem egy párkapcsolatban kell és fontos az énidő is, amikor egyedül is tudok kicsit lenni. Szerelmes is jó régen voltam, de az nem is igazán hiányzik már. 37 évesen egyáltalán nem hiszek már a szerelemben, többször csalódtam kapcsolatban. Egyébként véleményem szerint sok szingli pasi szeretne komoly kapcsolatot, főleg a 30+s korosztályból, én legalábbis ezt tapasztalom, de többségük még is egyedül marad, mivel nem találja meg az ő hozzá való nőt.
okt. 30. 23:59
 32/34 anonim ***** válasza:
55%

Mert nincs értelme, nem látom azt, hogy számomra megérné, vagy bármivel is jobb lenne ettől az életem. Nem is vagyok alkalmas rá, a nők sem tartanak annak. Szarul nézek ki, vannak egészségügyi problémáim és alapvetően soha nem voltam különösebben vonzó úgy általában a nők számára.

Szóval ha akarnék se tudnék nagyon kapcsolatban lenni, de már nem is akarok.

Nincs hozzá türelmem, se energiám, se kedvem. Nem bírnám elviselni, ha valakivel folyton beszélgetni kellene, állandóan attól rettegni, hogy megcsal, félrelép, kivel megy el hova megy stb. Exemben 100%-ig megbíztam soha nem feltételeztem róla, hogy képes lenne csúnyán átverni, mégis megtette. Szóval ezek után már képtelen lennék bárkiben is olyan szinten megbízni, mint benne és enélkül pedig nem látom értelmét egy kapcsolatnak.

A nők amúgy is könnyen lépnek, nem számítasz nekik, bárkivel is jönnék össze, biztosan csak C,D,E opció lennék rövid távra. Egy nő addig van egy férfivel ameddig az az elérhető legjobb opció, legalábbis a nő így érzi/gondolja. Illetve ha nincsenek egyéb tényezők, mint az anyagi függőség, a gyerek, közös hitel stb. Bár a legtöbb nő nem gondolkodik racionálisan e téren azért vannak akik csak ilyen indokok miatt nem lépnek ki a kapcsolatból... Persze szeretőt, "kúró pajtit" tartanak azért...

Szóval nem éri meg elköteleződni, mondjuk engem az alkalmi szex (még ha lenne rá lehetőségem) sem érdekel. Egyszer kipróbáltam, de nem az én világom.

Úgyhogy marad a szingliség, kényelmes és egy problmával kevesebb van így az életemben.

okt. 31. 08:51
 33/34 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként ez az én idő érdekes, sose értettem, ebből hogyan van probléma. Nálunk mindkettőnknek van igénye, sőt, néha én mondom hogy most 3 óráig egyedül szeretnék lenni a szobában, de egyébként általában elég, ha mindketten ott vagyunk de mást csinálunk. De sok lányt hallottam erre panaszkodni, hogy nem tölt elég időt vele a srác, és amikor elkezdtem mélyebbre menni és kérdezgetni, mindig az jött ki, hogy az a bajuk, hogy vagy nem közli, hogy mit akar, vagy akkor se figyel rá igazán ha együtt vannak. Szóval utolsó, az is lehet megoldás erre, ha együtt vagy egy nővel, akkor maximálisan figyelsz rá, aztán ha én időre van szükséged, akkor pontosan közlöd, hogy most 3 órára szeretnék teljesen egyedül lenni, nem fogok visszaírni sem, ez az idő nekem kell, utána beszélünk. Szerintem világos kommunikációval a legtöbb ilyen helyzet megoldható.
okt. 31. 08:52
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
A fiatal, vonzó nő ismerőseid valószínúleg a legjobb pasikat akarják, azok viszont válogathatnak. Férfiként pedig azért sokaknak vonzóbb és jóval kényelmesebb, hogy egyszerre lehet több nőd és kalandjaid is úgy, hogy a szex mellett meg nem kell lelkizni, összeköltözni és más szabályaihoz alkalmazkodni, szülőket látogatni meg hallgatni a nyaggatást, hogy "már minden barátomat eljegyezték, te mikor fogsz?" Ahhoz nagyo kell villantani hogy egy férfi ezt a nyugodt függetlenéségt feladja egy nőért.
okt. 31. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!