Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak ma a férfiak párkapcsolatot?
En is sokszor tapasztaltam azt, hogy akik kapcsolatot akarnak, azok kevesebben vannak, mint akik csak szexre mennek.
De lehet, hogy ez noknel is ugyanugy van, mivel en ferfiakkal ismerkedtem, ezert nem tudok relevansan errol nyilatkozni. En mindig is csak kapcsolatbab gondolkodtam.
26N
Régen akartam párkapcsolatot, aztán sorra olyan nőkbe botlottam, akik mind csak rövidtávú dologban gondolkodtak. (lelépnek végül külföldre, vissza az exhez aki veri őket stb)
Szóval ilyenek után kiégett belőlem a dolog, mindig lelkesen készültem a randira, gondosan terveztem progikat, ajándékokat, meglepetéseket. Aztán végül hip-hop külföldön van a másik.
Nagyon jól megvagyok egyedül, nincs dráma, nincs hiszti, nincs anyós, nem kell alkudozni és kompromisszumot kötni.
Nincs aki piszkáljon vagy nyomasszon.
Inkább vagyok egyedül boldog, mint szenvedjek valaki mellett.
F/33
A férfiaknak általában 2 dolog miatt kell a nő: szex és hogy legyen aki gondoskodik róluk.
A mai világban már elég könnyen összejöhet a szex, egy-két randi után. A gondoskodás meg? Rendel kaját, hív bejárónőt, a nők eleve nem erre vágynak egy férfitól, hogy munka után még legyen kire takarítani.
Szóval ezért a legtöbb férfi nem is akar tartós kapcsolatot.
Talán 30 után kezdik meggondolni magukat, mert a legtöbb férfi akar gyereket, azt meg jó lenne az anyjával együtt felnevelni.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom a férfiakról.
Férjnél vagyok amúgy, de kétségtelen, hogy a huszonéves férfiak igencsak irtóznak az elköteleződéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!