Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mennyiben változott az életetek?
Az a problémám, hogy erősen túlsúlyos vagyok. És tudom nagyon jól, hogy emiatt nincs párom,és emiatt nem tetszem senkinek,mivel egyrészt nem is nézek ki jól, másrészt gátlásos vagyok,nulla önbizalom,és semmi önbecsülés...
36 éves vagyok,és eddig egyszer volt nőm,de az is nagyon rövid ideig,itt nem az alkatom volt a probléma,más egyéb szólt közbe..
Szóval nagyon egyedül vagyok,és szükségem van arra, hogy legyen barátnőm,kapjak pozitív visszajelzéseket a nőktől. Elhatároztam, hogy lefogyok. Így nincs tovább értelme.... Akik azt mondanák, hogy az egészségem miatt tegyem,ne nők miatt,azt értem persze,és igaza van,ezt én is tudom, hogy az egészségem is fontos,de ezt most akkor is kérném, hogy ugorjuk át, mert a kíváncsiságom arra van kihegyezve, hogy van-e köztetek olyan,aki régen szintén kövér volt,és nem jött össze semmi,majd miután átalakult a külseje, esetleg sikeressé váltak. Elmesélnétek,hogyan alakult az életetek egy fogyás után,a nők terén?
A fogyás az első lépés, de ha ez nem hozza meg az önbizalmad akkor továbbra is lúzer maradsz. A nők csak nagyon ritkán kezdeményeznek, neked kell majd akkor is ha jól nézel ki.
Szóval a második lépés az önbizalomszerzés.
Én nem tudok válaszolni a kérdésedre, csak elszeretném mondani, hogy jó döntést hoztál :)
Tök mindegy mi a motiváció, csak pozitív hozadéka lesz annak ha lefogysz úgyhogy hajrá!
123 kg volt a maximum súlyom. Rám se nézett senki, minden közeledésemre elutasítás volt a válasz.
Lefogytam 80 kg-ig, vettem új ruhákat, elkezdtem ismerkedni és már nyitottak voltak sokan randikra. Az elején semmi tapasztalatom nem volt, zárkózott voltam, szóval első randiknál nem jutottam tovább, de minden ilyen találkozás és visszajelzés értékes volt, kicsit építették az önbizalmamat. Aztán gyakrabban jöttek össze 2. randik, végül lett egy rövidebb kapcsolatom, de ott nagyon nem működött a kommunikáció és utána rátaláltam a társamra, akinek nemsokára szeretném megkérni a kezét.
Közben feljött rám azóta +13 kg, 80 kg kevés is volt hozzám és edzeni is keményebben elkezdtem közben, szóval mondjuk ennek a fele izom, fele zsír (ha szerencsém van, akkor az izom javára egy kicsit jobb az arány, de ez lényegtelen).
Még azt tanultam meg a barátnőm mellett, hogy vannak nők (szerintem szép számmal), akik szeretnek jókat enni, de közben gyerekkoruk óta azt sulykolják beléjük, hogy nem szabad sokat enni, vékonynak kell lenni, az a szép, stb... De közben alkatra meg teljesen rendben vannak. Ha felépítesz egy görög félisten fizikumot 2-3 év alatt, akkor sem biztos, hogy jól jársz, mert akkor meg lehet, hogy szorongnának melletted (bár 40-hez közel ez már kicsit nehezebb, én a 20-as éveim közepén kezdtem a változtatást). Szerintem (és biztos sokaknak más az ízlése) a nők egy elég nagy részénél alkatra már oké lehetsz, ha erős / izmos vagy és van egy kis pocakod.
Nem kell ezt tényleg túltolni. Ezt csak azért próbálom hangsúlyozni, mert ez az egész maximum annyira elég, hogy észrevegyenek, de utána már sokkal inkább a belsődön fog múlni, hogy alkalmas leszel-e egy rendes kapcsolatra (ami szintén nehezebb, mert minél idősebben keresünk társat, annál több hozott rossz tapasztalattal lehet számolni a másik félnél) és ezen is kell dolgozni.
Nézhetsz ki akármennyire jól, ha unalmas, határozatlan, teszetosza vagy, akkor ugyan úgy nem leszel nyerő.
"szükségem van arra, hogy legyen barátnőm"
Ez nagyon rossz hozzáállás.
Köszönöm szépen mindenkinek!
4#-es! 36 évesen hadd mondjam ezt...
Köszönöm szépen mindenkinek!
4#-es! 36 évesen hadd mondjam ezt...
Egy évi fizetésem felteszem hogy magányosan fogod leélni az életed. Tipikusan a lúzer incel típus vagy.
"36 évesen hadd mondjam ezt..."
Nem értem, a korod hogy jön ide. Soha nem úgy kell tekinteni a másik emberre, mint a szükségeid kielégítőjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!