Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kiégtem? Elsősorban tapaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiégtem? Elsősorban tapasztalt férfiak válasza érdekelne, de ha egy sokat látott nő vagy akkor nyugodtan írd le Te is!?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok egyedülálló, előtte volt egy 8 meg egy 3 éves párkapcsolatom! Mind a kettő kihűlt, nem mennék vissza egyikhez sem!

A másfél év alatt 10 nővel kavartam és mind a 10-nél ugyanazt éreztem…

Addig voltak érdekesek ameddig meg nem bizonyosodtam róla, hogy “jó” vagyok náluk..

Több mint a felével még szexig sem jutottunk el, mert egyszerűen nem motivált onnantól az egész, elég volt a tudat, hogy ez is “meglehetne”.

Kicsit rémisztő mert volt közöttük kifejezetten értékes nő is, mégsem akartam rá energiát pocsékolni!

37 éves vagyok, és úgy érzem nem sokat tud a mindennapjaimhoz hozzá tenni egy nő!

Mindegyik azzal haknizik, hogy mos, főz, takarít..(fun fact: amúgy nem)

Ezeket a dolgokat eddig is én csináltam, mert nekem így komfortos, tehát ezzel sem hatnak meg..

Nincs gyerekem, se hitelem, nem voltam házas, a legtöbb nő meg már teljesen kivan az élettől és sokszor k*rva negatívak…

Amúgy bírom a női nemet mert nagyon cukik meg sok mindent jobban látnak, de úgy érzem itthonra nem kéne már.😅

Van valaki hasonló cipőben? Lehet ratyi lettem? 😅😂

Vagy csak szimplán kiégtem?

37/F

okt. 30. 11:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

Kérdés, ki számít tapasztalt nőnek. Már benne vagyok az "iparban" egy ideje, de nem a kapcsolatból kapcsolatba reppenő, kétszámjegyű férfival a hátam mögött levő típus vagyok.

Ha te egy párkapcsolatból annyit látsz, hogy milyen hasznot hozhatnak neked, és nem magadtól szeretnél egy meghitt párkapcsolatot szerelemmel, akkor neked nem való az. Mert nem mindenkinek való. Ha elvagy így, hogy szex randomokkal, akkor sztem maradj így. Az, hogy meg cukik tudunk lenni nők meg néha jól látjuk a dolgokat vagy máshogy - arra meg jók a női barátok és haverok is.

Ha meg igényed lenne a szerelemre, meghittségre, akkor azt kellene megvizsgálni, hogy milyen nők után koslatsz és mi alapján válogatsz.

De csak azért, hogy legyen, felesleges kapcsolatba lépned nőkkel, ha aztán nem elégít ki a párkapcsolat maga, és megbántod őket, amikor ők meg ebből meghitt, intim, szerelemmel teli kapcsolatot, együttélést vártak volna.

okt. 30. 11:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Most ilyen időszakod van, ez esik jól, erre vágysz, nem kell túlgondolni.

De nem fog ez örökre így maradni ebben egészen biztos lehetsz :)

okt. 30. 11:44
 13/19 A kérdező kommentje:

Soha nem a hasznot kerestem egy kapcsolatban!

Viszont sajnos a korosztályomban nem szaladgálnak az utcán hasonló hátterű nők! A legtöbbnél gyerek van, 40 éves hitel, 2 válás😅

Túl nyugodt az életem ahhoz, hogy valakinek az elcseszett életét rendbehozzam!

A 20-30 közötti csajok teljesen kuka.. Anyagiasak, telefonfüggők, életképtelenek!

Elhiszem, hogy a normális párkapcsolatban együtt oldjuk meg a problémákat, de őszintén… ki az aki úgy ugrik bele egy kezdeti kapcsolatba, hogy már látja a káoszt a másik életében?

okt. 30. 11:47
 14/19 A kérdező kommentje:

Amúgy tökéletesen látod a helyzetem!🤜🏻🤛🏻

okt. 30. 11:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért keresek nőt, és senkinek se azért kellene párt keresnie, hogy főzzön, mosson, takarítson, vagy bármilyen egyéb materiális vagy kényelmi dolog miatt. Azért keresek, mert jó szeretni, szeretve lenni, jó, amikor érzem és tudom, hogy van ebben a nagy világban valaki, akihez szeretettel fordulhatok, még akkor is, ha pl a legtöbb időt egymagam töltöm el. Jó, ha nem azt kell éreznem, hogy "se anyám, se apám, se Istenem, se hazám", képletesen értve.

35F

okt. 30. 12:45
 16/19 anonim ***** válasza:

kiégtél, érdemes lenne feltenni egy kérdést, mit az amit szeretnék milyen életet akarok élni, és milyen nőre vágyom? ha egy kép megvan a fejedben akkor talán tudnál is szelektálni, hogy kik jöjjenek be az életedbe, de amig fogalmad sincs addig random red flag és egyéb gombokat nyomogatnak rajtad, amivel tényleg dolgot van önmagadban.

hidd el, ha készen állnál lelkileg, és meglenne a cél a fejedben, hogy kire és mire vágysz, és megjelnne a nő az életedben, tudni fogod, hogy ő az, akkora harangok lesznek a fejedben

okt. 30. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Bátttyyyaaaaaaa, én már 10 éve így vagyok, igaz én 40+ vagyok már, de külsőre mai napig vonzom a nőket. 30 év sport fiatalon tart még mindig. Itthonra nem kellene már nő, volt egy évtizedig és elég volt. Azóta hobbi szinten dugom a nőket, szerencsére van választék nem panaszkodom, szeretem meglepni azért őket a szexuális tudásommal, amit nem az egyetemen tanultam😅 Jobb ez a szabad élet, teljesen megértelek, bár azt a részét nem, miért nem dugod meg akit csak lehet🙈
okt. 30. 13:15
 18/19 anonim ***** válasza:
42%

Oh, te jó ég! Istem mentsen meg minden nőt tőletek!

Én biztos nem akarnálak megmenteni magadtól.

okt. 30. 14:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak egy ilyen időszak. Én meg 33 vagyok és nő. Kb hasonlóan működöm mint te, csak én nem kavarok senkivel.

Viszont most állok úgy anyagilag, hogy megtudom belőle valósítani a dolgokat, amiket szerettem volna megélni már régóta. Most úgy a helyemen vagyok, jól érzem magam, és nem érzem, hogy nagyon kéne bárki is mellém.

Aztán ez majd gondolom idővel változni fog.

okt. 30. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!