Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire képesek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire képesek a mai pasasok?

Figyelt kérdés
A társkeresőn még köszönni se tud, ennyit ír hogy VAGY? Ennyi a tudás? Még a köszönés se megy?
okt. 29. 11:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Én azt vettem észre, hogy ennyi is elég...

Ha jól nézel ki, tetszel a nőnek akkor elég....ha nem tetszel akkor Shakespeare is lehetsz mész a kukába pont lesarja h mit írsz.

okt. 29. 14:06
 12/19 anonim ***** válasza:
38%

Most annyit ír "hogy vagy" vagy csak "vagy" ? 😂 a kérdésben csak a vagy-ot emelted ki

Te se tudsz értelmesen írni

okt. 29. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

Ennyit érsz.

Jó nő lennél, akin látszik, hogy értelmes is, megbecsülnének.

De nem vagy az.

okt. 29. 15:53
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
A nők se jobbak semmivel.
okt. 29. 21:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy minden pasi ilyen lenne. Max. pont azt emeled ki, aki neked bejön, de írni meg nem tud rendesen. Azzal meg nem foglalkozol, aki rendesen ír, mert külsőre mily meglepő, ő nem a zsánered.
okt. 30. 01:14
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Nem csak ilyenek. Normális voltam a bemutatkozásnál, tanult, értelmes férfi vagyok. Nagyjából le se sz.rtak. Mert elmúltam 40, és sajna nem tagadhatnék le egyetlen hónapot sem.

Volt olyan nő, aki a jelölésem után egy évvel élőben találkozott velem, felismert, és akkor már kellettem volna neki. De hát sajnos már foglalt voltam...

okt. 30. 07:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Hülyeség általánosítani. Ha nem ismersz olyat, aki tud normálisan írni, akkor rossz helyen keresel.
okt. 30. 14:33
 18/19 A kérdező kommentje:
13 kíváncsi lennék rád!! Te, hogy nézel ki??
okt. 30. 16:21
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
A 13as nem becsül semmilyen nőt 🫠
okt. 31. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!