Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatóak azok a lányok, akiket még érdeklik a romantikus (messze nem nyálas) huszonéves pasasok, de akik imádnak, kirandulni is és utazni? Mondjátok ezek a lányok manapság hol vannak?
itt vagyok
csak nincs pénzem utazni
Nem akarlak megbántani,de nem Pesten az biztos.... főleg nem azok akik a panel dzsungelben nőttek fel,azok a nők soha nem fognak a szabadba,természetbe járni,mert nem abban nőttek fel,nem feltétlenül igénylik.Az ilyen nők nem tudják mi az IGAZI élet..:) Mellesleg én is nő vagyok (bár nekem van párom) én relatíve vidéken élek (Pest melletti városkában).
Az ilyen lelkületű lányokat nehogy disco-ban kezd el keresni,mert szórakozóhelyen ritka,hogy ilyen lányra bukkanj!!Olyan helyen próbálj meg ismerkedni ilyen utazós-kirándulós beállítottságú lányokkal akik ilyen vagy effajta körökben mozognak. Mondjuk egy csendesebb helyen. Én személy szerint huszon éves vagyok,imádok utazni,kirándulni és motorozni!Ha tehetném egész életemben csak utaznék.
Próbáld meg a társkeresőket,ott sok mindent belehet állítani.
Ja! és a legfontosabb!Nem mindig azokhoz a csajokhoz kell odamenni kezdeményezni akiknek feszül a formás fenekén a sztreccs farmer,mert a pasik többségének ez jön be (bocsi a kivételeknek)....,mert vannak ilyen lányok akik 2 értelmes mondatot nem tudnak kinyögni és belül tök üres emberek ezek a cicababák... azok is jó emberek akik nem néznek úgy ki,mint egy címlaplány.Na az ilyen lányokhoz kell odamenni akiben van egy kis természetesség és nem az a legfontosabb neki,hogy jajj meg ne lássák smink nélkül.Talán egy olyan lányban találod meg az igazit akit először le sem szólítanál magadtól,de próba szerencse.Nem mindig a legfeltűnőbb csajok a legértékesebbek... Én is így vagyok együtt a párommal,hogy először nem jött be aztán barátságból szerelem,de azt hiszem ez volt életem legjobb választása :).
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!