Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatóak azok a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatóak azok a lányok, akiket még érdeklik a romantikus (messze nem nyálas) huszonéves pasasok, de akik imádnak, kirandulni is és utazni? Mondjátok ezek a lányok manapság hol vannak?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a válaszokra,mert én nem igazán találok már lassan normális ,hűséges lányokat..
2010. júl. 17. 21:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én itt vagyok:D
2010. júl. 17. 22:44
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Romantikus fiúk a legjobbak és én ezerszer inkább kirándulok valakivel kettesben, mint hogy elmenjek diszkóba...

18/N

2010. júl. 18. 00:12
 13/26 A kérdező kommentje:
S neked van párod akivel tudsz sétálni?:)
2010. júl. 18. 00:27
 14/26 anonim ***** válasza:

Én panelban nőttem fel,mégis szeretek kirándulni. :)

17/L

2010. júl. 19. 23:31
 15/26 anonim ***** válasza:
hány éves vagy pontosan? És mennyire lehet fiatal a lány?
2010. júl. 19. 23:44
 16/26 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő:)Te hány éves vagy?:)
2010. júl. 19. 23:47
 17/26 anonim ***** válasza:

ismerkedni,ismerkedni! sokat! minden környezetben találhatóak ilyen lányok!

utazni rengetegen szeretnek,csak lehet hogy pénzük nincs rá. (ilyen vagyok énis,bár én kirándulni nemszeretek mert hamar kifulladok éscsak kapkodom a levegőt,meg félek a kullancsos betegségektől is,meg a bogaraktól).

de a lényeg,ha nem diszkókban ismerkedsz,nem ittas lánnyal, akkor már van nagy esély arra,hogy ilyen lány lesz=)

2010. júl. 19. 23:56
 18/26 Nihat ***** válasza:

Én sem vagyok az a nagyon nagy "partyface", inkább meglesek egy jó filmet, olvasok, sétálok a szabadban(vidéki vagyok), vagy az ismerősökkel hülyülgetünk. :D

A "szolidabb" lányok pl: járnak könyvtárba.

Keress fel egyet, hátha... ismerősöm is így ismerkedett meg egy nagy kedves lánnyal. :)

Egyébként ahogy előzőleg írták akad rá példa h a discoban is rálelsz 1-2 értelmesebb fajtára, bár tény hogy ritka.

Tehát 2 tippem van könyvtár, és park.

Sok sikert!

17/F

2010. júl. 20. 00:09
 19/26 Nihat ***** válasza:

Az előző vagyok.

Elnézést de az *nagyon* akart lenni, és nem az alakjára/testsúlyára céloztam. :D

2010. júl. 20. 00:13
 20/26 anonim ***** válasza:

Rengetek lány van,aki ilyen.Pl én imádom ha valaki romantikus..Utazás pénzfüggő igencsak,viszont kirándulni is imádok..És ezzel nem vagyok egyedüli,rossz helyen keresgélsz. :)

18/L

2010. júl. 20. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!