Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatóak azok a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatóak azok a lányok, akiket még érdeklik a romantikus (messze nem nyálas) huszonéves pasasok, de akik imádnak, kirandulni is és utazni? Mondjátok ezek a lányok manapság hol vannak?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a válaszokra,mert én nem igazán találok már lassan normális ,hűséges lányokat..
2010. júl. 17. 21:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
41%
20 éves lány jelentkezik. ;P
2010. júl. 20. 02:41
 22/26 A kérdező kommentje:
Ohh köszike:) Privat e-mailbe dumcsi kedves 20 éves lány?:)
2010. júl. 20. 02:45
 23/26 anonim ***** válasza:
Vannak, elmondhatom magamrol ezt, csak sajnos nem Pest es kornyeke, sot nem is Magyarorszag
2010. júl. 20. 07:53
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem helyfüggő ez szerintem, sokkal inkább az egyéniségen áll:)

Pl itt, én:)

18/L

És hogy lásd, nem csak bort iszok és vizet prédikálok: a nyárra csak ilyen programokat szerveztünk a barátokkal.

2010. júl. 20. 11:27
 25/26 anonim ***** válasza:

Menj kirándulásokra sokat szerveznek utazási irodák pl.

De mondjuk én megint az a típus vagyok aki imád kinn lenni de azért szórakozni is elmegyek. SZóval ne kategorizálj, majd megtalálod azt akit neked szántak. Nekem két hoszabb lapcsolatom volt eddig, két teljesen más személyiség, sőt ég és föld mondhatni...

szóval nehéz, de nem szabad elzárkózni és jön magától :)

2010. júl. 20. 11:38
 26/26 anonim ***** válasza:

én is szeretek kirándulni, a Zemplént szeretem a legjobbam Mo-n. barátokkal vagyunk ott minden nyáron egy hetet, idén már voltunk, de még visszamegyünk egy hétre :)

remélem, megtalálod a hozzád illő lányt :)

L/17

2010. júl. 20. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!