Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tenyleg ennyire luzer lennek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg ennyire luzer lennek?

Figyelt kérdés
Megint zatonyra futott egy ismerkedesem itt, pedig tok flowban voltunk a csajjal napokig, amikor is elokerult, hogy csereljunk kepet. Es hat "nem voltam az esete" es bar hozza kell tenni, o sem az enyem amugy, de en meg adtam volna a dolognak egy eselyt, o nem...

okt. 28. 23:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#5 Igen komolyan ezt gondolom.

Általában az a szitu, hogy pasiként egy tök ártatlan, poénnak szánt megjegyzésre is írkálnak pasik privátot hogy "szia, csaj vagy, ismi?"

Mondjuk nem tudom milyen az a témacsoport a szexualitáson kívül ezen az oldalon, amiből kiindulva olyan beszélgetés jöhet létre privátban, amiből találka lehet. :D :D

#8 tökéletesen összefoglaltad az általános helyzetet, de ez kinn a valóéletben is pont így van.

okt. 29. 10:26
 12/13 anonim ***** válasza:

#1 Vannak itt jó nők egyébként, csak mondom.

Amúgy meg nem értem ezt a nagy világfájdalmat. Nem jöttél be neki, ez ennyi. Te sem állnál le olyannal aki nem tetszik. Ha mégis akkor nagyon elkeseredett lehetsz, ami megint nem vezet jóra.

Dolgozni kellene az önbizalmadon, ha ez ennyire földhöz vág.

okt. 29. 10:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Na ez nagyon nem igaz!

okt. 29. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!