Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ennyire luzer lennek?
Figyelt kérdés
Megint zatonyra futott egy ismerkedesem itt, pedig tok flowban voltunk a csajjal napokig, amikor is elokerult, hogy csereljunk kepet. Es hat "nem voltam az esete" es bar hozza kell tenni, o sem az enyem amugy, de en meg adtam volna a dolognak egy eselyt, o nem...okt. 28. 23:39
1/13 anonim válasza:
Már ottvan a gond hogy elhitted egy itteni userről hogy csaj. :)
Vihogó kislány elvétve akad 1-2 de inkább fiúkák lesznek azok. :)
3/13 anonim válasza:
Mert nemlány volt, azért nem vagy az esete. Bármilyen jóképű lennél is a válasz nemleges, hidd el. Én egy közepes kategória lehetek, de mindig nem vagy az esetem volt a válasz.
4/13 anonim válasza:
Én már találkoztam több lánnyal is ,akiket itt ismertem meg.
Vannak itt normális lányok.
5/13 anonim válasza:
#1 Te tényleg ezt gondolod?
Rengeteg csodás, jófej fiatal lány van itt. A feleségem is itt ismertem meg, persze nem a szexualitás topicból indulva... :D
6/13 anonim válasza:
Hát nem a csajozásban vagy a legjobb, az fix
8/13 anonim válasza:
Lehet nem lány volt. Ha meg igen az sem garancia a sikerre. Pl nekem tetszik egy munkanélküli 30 as , kórosan vékony , bőrbeteg nő. De neki még az amerikai jóképű színészek se jutnak àt külsőre a rajtengedélyen. Én meg egy macis középkorú férfi vagyok.
9/13 anonim válasza:
Létezik lány a világon, akinek én se jövök be. Most akkor lúzer vagyok? Istenem b+...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!