Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a nehezebb sors?

Figyelt kérdés
Mi lenne ha a játék kedvéért, elvonatkoztatnátok egy kicsit a nemektől?

okt. 28. 19:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Legyen szó bármelyikről, ha magasak az elvárások és az ingerküszöb (mint ahogy a jelenben), akkor kegyetlen már az átlagosnak is. Az átlag alatti meg akár fel is köthetné magát.
okt. 28. 20:25
 12/31 anonim ***** válasza:

10

Én jegyeztem meg, hogy elméleti kérdés, és én hívtam fel a figyelmed rá, hogy különböző emberek különböző dolgokat várnak el…

okt. 28. 20:28
 13/31 A kérdező kommentje:
8. Nem én várom ezt el, én sajnos férfi vagyok, nekem ezt teljesíteni kell. Jobb ha nem én definiálom.
okt. 28. 20:28
 14/31 A kérdező kommentje:
12. Bocs! Ez névtelen fórum! 🫣
okt. 28. 20:29
 15/31 anonim ***** válasza:
74%
Sikeresnek egyszerűbb lenni, mint a genetikai adottságodon változtatni.
okt. 28. 21:04
 16/31 anonim ***** válasza:
Oké, egy elméleti kérdés, de gondolom a kérdezőnek a való életben van gondja, így a kérdés pedig kicsit értelmét veszti. A való életben sincs tökéletes ember se nőben, se férfiban. A rossz külsőt nem kompenzálja a tökéletes belső és fordítva sem. Gondolom a kérdés lényege, hogy miért várják a nők a tökéletes pasit... nos egy vékony, jól kereső, szép, diplomás nő "joggal várhat " a hasonló férfira.De nekem senki ne mondja már, hogy ha egy dundibb pasi próbálkozik egy korban hozzá illő dundibb hölgynél, akkor a hölgy el fogja hajtani mondván, hogy neki egy izmos, görög isten kell.... a szerelem sem feltétlenül így működik, de ha a kérdés a nők magas elvárásaira irányulnak, akkor azt tudom mondani, hogy az nem biztos, hogy egy jogtalan elvárás
okt. 29. 05:47
 17/31 A kérdező kommentje:
16. “ De nekem senki ne mondja már, hogy ha egy dundibb pasi próbálkozik egy korban hozzá illő dundibb hölgynél, akkor a hölgy el fogja hajtani mondván, hogy neki egy izmos, görög isten kell.... ” ellenben az lesz, hogy a nö lehet gyenge, lehet sikertelen, lehet depresziós, stb, a férfi meg nem, mert ő ettől férfi, a nő meg lehet nem szép, azt elég egy nem szép pasi választással ellensúlyozni.
okt. 29. 06:33
 18/31 anonim ***** válasza:
Nézd, egy nő általában gyengébb, mind lelkileg, mind fizikailag, mint egy férfi. Sikertelen??? Miben? Ez attól függ. Sikertelen lehet vki sok mindenben. Munka, emberi kapcsolatok, sport stb... egyébként sem sikeres mindenki mindenben. Az meg, hogy elvarom, hogy a pasi dolgozzon teljesen normális. Elvégre én is dolgozok. A depresszió egy állapot, amin nem a párunk kell, hogy javítson, hanem el kell menni pszichológushoz, rosszabb esetben akár pszichiáterhez is. Miért egy nem szép nő milyen pasit válasszon? Már az is baj,ha a nem szép nő nem helyes pasit választ??? Ez érdekes. És mi lenne ha még helyes pasit is választana??? Jaa, hogy azt csak a csúnya pasiknak lehet, hogy szép nőt akarjon??? Bocsi, elfelejtettem 🤣
okt. 29. 06:52
 19/31 A kérdező kommentje:

18.

Ha nőnek van baja, automatikusan az megy, hogy a férfi dolga megjavítani.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ha férfinak akkor meg oldja meg magának.

okt. 29. 06:56
 20/31 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Szerintem egyik nem sem kezd szívesen olyannal, akinek bármilyen problémája van, főleg nem azért, hogy rendbe tegye a másikat. De annyit azért elarulok, hogy egy szép nő se csinál jóképű pasit egy csúnyából..
okt. 29. 07:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!