Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnak a csúnya férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnak a csúnya férfiak csúnya nőkhöz vonzódni?

Figyelt kérdés
Állítólag nem vagyok valami vonzó ezért nincs sikerem a nőknél, nyilván akik tetszenek nekem nem akarnak, ismerőseim mutatják hogy milyen nő való hozzám, de azok nagyon-nagyon nem tetszenek, nem tudom más férfi hogy tud vonzódni csúnya nőkhöz..
okt. 28. 11:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

40. lehet igazad van

Egyáltalán nem gondolok folytonos intimitásra vagy hogy Istenként nézzenek rám (bőven elég ha emberként) arra meg pláne nem hogy nedves bugyi legyen sajna az maga a csoda lenne. Szex terén napi vagy heti egy vagy amikor mind ketten kívánjuk de azért min havi 1 amolyan hülyén hangzik de kötelező jelleggel. A főzés és úgy általában minden is közös feladat lenne és igen meg merem kockáztatni ha kert körüli munkára kerül a sor és valamit arrább kell tenni akkor abban is segítsen úgy ahogy én mit tudom én vasalni. Nem vagyok valami nagy barkácsolós de megpróbálnám a gondokat megoldani. Utazás 28 vagyok de soha nem nyaraltam vagy is max 1 alkalom ezért ha egyszer egyszer elmegyünk valahová nekem bőven jó.

Abban igazad van hogy mivel nekem még soha nem volt párkapcsolatom egy csomó idilli képem van filmes klisék stb.

nov. 2. 10:27
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
41. Én 18-20 körül gondolkoztam úgy mint te. Aztán 20+ nő után rájöttem hogy nagyjából mind egyforma. A szex sem olyan nagy szám, az meg csak a hab a tortán, hogy a többségét kizárólag csak a saját érdeke vezérelte, nagyban tettek ők arra hogy ki is voltam valójában. Ma 100X lennék inkább egyedül mint házas, de ez van. Én is másképpen gondoltam az egészet.
nov. 2. 23:23
 43/45 anonim ***** válasza:

42 hàt àtgondolom a dolgokat.

Hisz ha valaha lenne kapcsolatom ott tuti kompromisszumot kellene kötni folyomatosan bennem lenne hogy én csak amolyan vigaszdìj vagyok. Nah és mindent meg tenni hogy érjek valamit és mindezt olyan nő ért aki valószínűleg nem is tetszik annyira. Itt gyakorin is kb ezt olvasni mimden elvileg nőtől. Nagyon nehezen tudnàm meggyőzni arről hogy adjon esélyt ez màr rossz kezdet. Igaza van az itteni nőknek és neked is jobb egyedül. Ha meg annyira szexelni akarok elmehetek prostizni, igaz àtlag melós vagyok de lemondàsokkal lehetséges.

Ettől függetlenül rossz érzés hogy ezek az illúziók a tàrsról,családról örökre csak illúziók maradnak.

nov. 3. 08:26
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

43. Én futottam egy nagy kört, értsd ezt úgy hogy 20 év, kb. 50 millió forint, de ha 100-at mondok sem lőttem fölé. Házasság, gürizés, gyerek, autók, ingatlanok, válás. Semmi értelme nem volt ennek a 20 évnek, azt a pénzt inkább magamra költöttem volna, megélhettem volna az álmaim. Egy nőt ne vedd alapból társnak egy párkapcsolatban vagy házasságban. A kezdeti lángolás elszáll, aztán a végén egymás jelenléte is idegesítő. Szex? Hagyjuk már! Csak egy eszköz hogy biztosítsd a kényelmet neki. Gyerek? Eszköz. Sajnos ez van, de nem vagyok egyedi eset, ez a brutális válási arány nem véletlen, és el ne hidd azt a marketing dumát hogy kizárólag a férfiakon bukik el a dolog! Rengeteg normális férjet herélnek ki idővel a feleségek, aztán ott van a kedvenc szállóigéjük, jó a házasság csak az a fránya szex ne lenne. Ebben benne van minden. Mindegy hogy hogyan nézel ki, így is úgy is megunnak. Ha van pénz azért, ha nincs azért. Ha van libidód azért, ha nincs azért. Ha kedves vagy hulyének és papucsnak néznek idővel, ha szemét vagy akkor meg bunkónak. Ha segítesz otthon mindenben, akkor csicskának tartanak, ha nem, akkor meg lusta sz*rnak. Ha minden este otthon vagy a hátuk közepére sem kívánnak pár év múlva, ha kamionozol, akkor meg keresnek mást. Ha halálra gürized magad érte meg a családért akkor b*sztatnak hogy állandóan fáradt vagy, ha meg nem melózol, akkor meg ingyenélőnek néznek, aki alig keres pénzt. A lényeg hogy folyamatosan a nőd kegyeit keresd, de úgy, hogy közben alárendelődsz neki. Ha alárendelődsz, nem vagy már férfi a szemében. Ha nem rendelődsz alá, akkor meg folyamatos súrlódások lesznek.

Papa! Na ebből maradnál ki! Bevállalnád?

nov. 3. 17:45
 45/45 anonim ***** válasza:

43 ezt így nyilván nem.

Elgondolkodtató,mondjuk nekem esélyem nincs de lehet jobb is,sajna sok hasonló példa van mint a tiéd.

nov. 4. 19:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!