Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem az egészet,mi a probléma veletek ?
hirtelen az jut eszembe, amikor megyek a Tescoba bevásárolni este, mert akkor kevesen vannak, és szinte üres a parkoló, és nem tudom eldönteni hova parkoljak, közel az üzlethez, de áhh ott már áll pár autó akkor inkább kicsit alrébb, vagy mégse? Akkor inkább a másik oldalt ott jobban ki van világítva nem kell félni a zsebesektől blablabla...
DE amikor mondjuk karácsony előtt van, és fullra tele a parkoló, akkor csak egy szabad helyért imádkozok akár a szomszéd utcában is, majd gyaloglok, csak legyen!
Na, kb ez van a nőkkel is a tinderen :D Kínjukban nem tudják mit kezdjenek magukkal, mert akkora a kereslet rájuk, de ha nem lenne ennyi idióta férfi aki megadja nekik a figyelmet amire vágynak sokkkkkkkal normálisabb lenne az összes. Az életben meg általában az összes csöves csóró szar melóval, szóval ott azért sokkal földhöz ragadtabbak, csak a neten ekkora az egójuk.
Haver, add fel a netes társkeresést, nem érsz el vele semmit csak hogy a maradék önbizalmad is lerombolod, vagyis lerombolják. Én már sokszor nekifutottam, itt-ott volt siker de rohadtul nem éri meg a sok szart ami ezzel jár. Sokkal boldogabb életed lesz így, ha nincs ez a hülye stresszforrás. És kitudja, lehet pont a való életben találod meg életed párját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!