Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan álltok ehhez?
Én, ha kvázi idegenről van szó, egyértelműen az élőben való ismerkedést preferálom. Annál lelombozóbb és megmondom őszintén, szánalmasabb dolog számomra nincs, ha egy nem társkeresős közösségi média profilomon, ami számomra arra való, hogy ismerősökkel tartsam a kapcsolatot, megjelenik egy vadidegen ember azzal, hogy "tetsző' képrül, ismerkednék". Illetve ha olyan emberről van szó, akivel napi szinten találkozunk meg van vmi nexus, akkor se sunyin közösségi médiában mondja meg.
Az más kérdés, hogy vannak nők, akik rossz tapasztalatok miatt nem hajlandók élőben (sem) ismerkedni idegenekkel - én nem vagyok ennyire óvatoskodó, de amit én is tapasztaltam, azok alapján megértem. Sok az a férfi, aki nem hajlandó elfogadni a nemet, nekiáll nyilvánosan ordítani, agresszívkodni, hisztizni, szánalmas módon könyörögni, tettlegességre vetemedni, a nőt fikázni, ha visszautasítják, ill. manapság hajlamosabb az alja férfi leszólítani nőket, lehet, pont az offline ismerkedés ázsiója miatt (hogy aki normális férfi lenne, emiatt inkább nem is mer). De azok a nők akkor sem veszik jó néven, ha ugyanaz az idegen férfi social médián jópofiskodik nekik. Ők vagy inkább csak ismeretségi körben ismerkednek (baráti kör, barát barátja / ajánlások, esetleg hobbikörökbe elmennek), vagy társkeresőn.
Arra nem lesz garancia, hogy adott nőnél oké-e az élőben ismerkedés, ha ha idegenek vagytok, azt nagyobb eséllyel fogadja jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!