Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan álltok ehhez?
Élőben.
Online nem is nagyon tudna, nem vagyok aktív, kép sincs fenn rólam. De nekem amúgy sem működik ez, hogy pötyögünk egy vadidegennel direkt ismerkedési céllal, aztán élőben kiderül, hogy sem összhang, sem vonzalom, sehogy nem hatunk egymásra...
Én is úgy gondolom, elég baj, hogy már azt hiszitek, élőben gáz, mert ez lett elhitetve veletek. Nem a ti hibátok, hanem a #metoo és társai, szóval érthető. Csak így ellehetetlenült az ismerkedés azok számára, akiknek online nem megy, élőben pedig nincs erre alkalmas társaságuk.
Online egyedül facen tudna, ott meg soha nem válaszolok, mert szerintem szánalmas, aki így "vadászik".
Ha élőben, akkor ne csak odalépjen, hanem várja meg a szemkontaktust, mosolyt, "engedélyt". Neki is jobb, mert nem lesz elhajtva, nekem is, mert nem jön kéretlenül.
Élőben jobban szeretem.
Persze, ha rendesen szólít meg.
Nem úgy , hogy "hé paraszt, melyik út vezet Budára" beszólós stílusban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!