Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehéz ilyen nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz ilyen nőt találni? Melyikre van több esély?

Figyelt kérdés

A: olyan aszexuális nő, aki az intimitásra (csók, simogatás stb.) azért vágyik.

B: olyan nő, aki nem igényli a behatolást, tökéletesen elég neki az orál/segédeszköz.

okt. 22. 16:37
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Akkor menj orvoshoz.

okt. 23. 18:43
 22/35 anonim ***** válasza:
73%

Pedig impotens a kérdező, hiába pontoztok le. Az ilyen puha, alig merev farkat is le lehet szopni meg ő maga is ki tudja verni, mindkettőt magömlésig, de behatolásra nem alkalmas. Ezért impotens.

Azoknál gyakori ez az állapot akik nem szexelnek csak hokiznak és a félkeményből is elmennek de ezzel közösülni nem tudnának. Na ez a kérdező. Ezért akarja orállal és segédeszközzel pótolni a behatolást.

okt. 23. 18:59
 23/35 anonim ***** válasza:
70%

22#-nél az igazság kulcsa.

Ha nem így lenne bizonyiztani akarná. A nőnek is és magának is.

okt. 23. 19:04
 24/35 A kérdező kommentje:
Akkor nektek legyek inpotens, ennyi eszetek van, hogy agyilag képtelenek vagytok felfogni, hogy NEM VAGYOK IMPOTENS. Ne magatokból induljatok ki.
okt. 23. 19:11
 25/35 anonim ***** válasza:
20%
Nem nő vagy? Nocsaknocsak? 😁
okt. 23. 19:13
 26/35 anonim ***** válasza:
48%
#24 rendben van, oké, nem vagy iMpotens. De akkor miért nem akarod használni? Miért lenne csak nyalakodas és segédeszköz?
okt. 23. 19:16
 27/35 A kérdező kommentje:

Már írtam. Amelyik nő vágyik a behatolásra, az elhagy/megcsal, ha az rossz. Ezért a kérdés.

okt. 23. 19:46
 28/35 anonim ***** válasza:
53%

De ez nem így van.

De ha ezt hiszed, miért csak a behatolásról hiszed? Ha rosszul nyalsz, nem hagynak el?

Nyomorék vagy nagyon.

okt. 23. 19:49
 29/35 anonim ***** válasza:
59%

#27 🤦 fú te... pszichológust ajánlanék. De lehet hogy inkább pszichiátert.

Én amúgy azt csalnám meg, illetve hagynám el aki ilyen ostoba mint te. Szóval te azt hiszed hogy az a hűséges nő akinek nem kell a normális szex és elvan némi nyalakodással meg segédeszközzel? De amúgy hoppá, itt máris itt van egy ellentmondás. Tehát elismered a behatolásra való vágyat, csak a szent falloszod tartod vissza tőle? Te elmebeteg vagy, vagy tényleg impotens, erre más magyarázat nincs... Szóval azt hiszed ha megdugod akkor meg fog csalni, ha meg csak belerakod a műbrokit, akkor nem fog megcsalni?

Jézusgyerele 🤡🤣

okt. 23. 19:57
 30/35 A kérdező kommentje:

Te vagy a nyomorék, nem is kicsit. Ki mondta, hogy csak az miatt lehet?

Ezt fájt olvasni. Ki a fax beszélt ilyenekről? Tanulj szövegértést. Kettőnk közül nem én vagyok az ostoba.

okt. 23. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!