Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz ilyen nőt találni? Melyikre van több esély?
A: olyan aszexuális nő, aki az intimitásra (csók, simogatás stb.) azért vágyik.
B: olyan nő, aki nem igényli a behatolást, tökéletesen elég neki az orál/segédeszköz.
Akkor menj orvoshoz.
Pedig impotens a kérdező, hiába pontoztok le. Az ilyen puha, alig merev farkat is le lehet szopni meg ő maga is ki tudja verni, mindkettőt magömlésig, de behatolásra nem alkalmas. Ezért impotens.
Azoknál gyakori ez az állapot akik nem szexelnek csak hokiznak és a félkeményből is elmennek de ezzel közösülni nem tudnának. Na ez a kérdező. Ezért akarja orállal és segédeszközzel pótolni a behatolást.
22#-nél az igazság kulcsa.
Ha nem így lenne bizonyiztani akarná. A nőnek is és magának is.
Már írtam. Amelyik nő vágyik a behatolásra, az elhagy/megcsal, ha az rossz. Ezért a kérdés.
De ez nem így van.
De ha ezt hiszed, miért csak a behatolásról hiszed? Ha rosszul nyalsz, nem hagynak el?
Nyomorék vagy nagyon.
#27 🤦 fú te... pszichológust ajánlanék. De lehet hogy inkább pszichiátert.
Én amúgy azt csalnám meg, illetve hagynám el aki ilyen ostoba mint te. Szóval te azt hiszed hogy az a hűséges nő akinek nem kell a normális szex és elvan némi nyalakodással meg segédeszközzel? De amúgy hoppá, itt máris itt van egy ellentmondás. Tehát elismered a behatolásra való vágyat, csak a szent falloszod tartod vissza tőle? Te elmebeteg vagy, vagy tényleg impotens, erre más magyarázat nincs... Szóval azt hiszed ha megdugod akkor meg fog csalni, ha meg csak belerakod a műbrokit, akkor nem fog megcsalni?
Jézusgyerele 🤡🤣
Te vagy a nyomorék, nem is kicsit. Ki mondta, hogy csak az miatt lehet?
Ezt fájt olvasni. Ki a fax beszélt ilyenekről? Tanulj szövegértést. Kettőnk közül nem én vagyok az ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!