Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen anyagi körülményekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen anyagi körülményekre van szüksége annak a férfinek aki családot szeretne?

Figyelt kérdés

Ha egy 30-40 közötti férfi gyereket szeretne akkor mivel kell rendelkeznie ?

Lakás ? Ház? Autó? Milyen havi kereset? Mi az aminél elutasítást kap a férfi?

Nők válaszai fontosak.

Köszi

#család #minimum #Rajtengedély 2024 #Férfival szembeni elvárások
okt. 22. 11:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
51%

"Amúgy nem tudjátok mit hagytok ki."

De, és megkönnyebbültünk.

Te meg gondolkozz el, hogy valóban kell-e gyerek. Nem játék egy ember élete, csak hogy mutogasd a többi kaninak.

okt. 22. 15:44
 32/39 anonim ***** válasza:
63%

Örömmel megyek vissza (nem 3, hanem 2!!!! éves korában) ugyanis 2 évesnkoraig kapok 200 ezer ft.ot a gyerek utan, majd 2-3 kozott, 28bezret!

Szives örömest megyek 2 éves koraban vissz dolgozni! Veled viszont ugy max 6 honapos koráig maradhatnék. Mindekután, annyira kevés a bevételed...Nem mellesleg., nalunk pont a vőlegenyme az, aki azt szeretné, hogy otthon legyek, ezért keresek csak ennyit (multinál). Lehetne jobban fizető munkahelyem, csak ott nem néznék el, hogy távmunkában vagyok. Uh erről ennyit.

okt. 22. 16:03
 33/39 anonim ***** válasza:
62%
Ja! És de, pontosan tudjuk, mit hagyunk ki. Azert vagy egyedül
okt. 22. 16:03
 34/39 anonim ***** válasza:
51%
Ha nő lennél, te szívesen lennél olyan férfival, mint te vagy? Ugye, hogy nem. Dolgozz magadon.
okt. 22. 16:10
 35/39 anonim ***** válasza:
69%

Meselj kérdező! Mit hagyok ki?

Nélkülözést, állandó, vagyakozással teli életet? Allandó szorongást az anyagi gondok miatt? Folyamatos idegeskedest a lakhatás miatt?

Valahogy megleszek ezek nélkül

okt. 22. 16:12
 36/39 anonim ***** válasza:
64%

Figyu, egy hasonlóan felelőtlen, semmirekellő nőt azért találhatsz, aki veled együtt szarik a leendő gyermeketek jólétére.

Hazugság lenne azt állítani, hogy nem találsz ilyet, hiszen azért jó sok gyerek él szegénységben. Az igazi kérdés az, hogy TE ezt akarod?

okt. 22. 17:06
 37/39 anonim ***** válasza:
62%

Azt írod, a nők válaszai fontosak, de én a helyedben apákat kérdeznék meg.

Egyrészt mert a nőket azért kérdezed, hogy utána beléjük állj, másrészt pasiknak jobban hiszel.

Ha valóban érdekel, tedd fel a kérdést férfiaknak v férfi fórumokon.

okt. 22. 17:34
 38/39 anonim ***** válasza:
47%
Keress roma nőt magad mellé,az elvan egy putriban is mert alapból azt szokta meg.
okt. 22. 18:21
 39/39 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell hogy ingatlannal rendelkezzen, úgysem költöznék hozzá.

Közöset tudjunk venni.

Exemnek volt egy nyaralója, nekem megtakarításom, közös ingatlant vehettünk volna.

Ehelyett ő papahotelban élt, és azt mondta majd 10 év múlva tudunk venni valamit közösen, mivel ő úszik az adósságban.

Mivel már 50 éves volt, nem akartam ennyit várni.

Elhagytam 🤪

okt. 29. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!