Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen anyagi körülményekre van szüksége annak a férfinek aki családot szeretne?
Ha egy 30-40 közötti férfi gyereket szeretne akkor mivel kell rendelkeznie ?
Lakás ? Ház? Autó? Milyen havi kereset? Mi az aminél elutasítást kap a férfi?
Nők válaszai fontosak.
Köszi
De kérdező, te tudod, mennyibe kerül mondjuk a pelenka? Tudod, mennyit használ egy nap egy gyerek?
Nekem fogalmam sincs, mert nem is lesz gyerekem, de ha te tervezed, ezeknek utána kéne járnod.
És akkor ez csak 1 tétel. Szedd szépen össze, mi kell, nézz fel egy akármilyen honlapra, keresd ki a termékeket, add össze.
Igen érthető.
Nem is tudom hogy én meg a többi szegény család gyereke hogy nőttünk fel. Mai világban már nem lehet akárkinek gyereke. Csak a milliomosoknak.
Akkor mit csinálhat egy külsőleg alsó határral átlagos hacsak 3-400 ezres a fizetése ?
- családja nem lehet mint kiderült ❌
- barátnője / elletarsa / felesége nem lehet ❌
- boldog lehet ? Szarni kimehet ? Levegő jár neki ? ❌✅
26
De most ezt ugy mondod, mintha a te életed körül forogna minden, és egy nőnek a te életedert kellene felaldozni magát! A 3as válaszolo vagyok, és én bizony 680 ezret keresek netto, - és ez nem olyan jó fizetés. A vőlegényem megkeresi az általam jelölt összeget, (sőt, az előtte lévő exemnek sem okozott gondot) pedig nem vagyok topmodel, és vékony sem vagyok! Most fogunk házat venni. 45M et huztunk meg felső hatarnak (megyeszékhely Bp.hez közel) és így is nagyon nehéz. + kell felvenni hitelt is, mert max ket gyereket vallalunk be, ugyanis ketten, max ket felé tudunk szakadni. Brutális árak vannak, élelmiszer, ingatlan, oktatás terén, és akkor abba bele sem megyek, hogy a magánkorházi szüles, úgy 1M körül lesz. A családi élethez bizony anyagi biztonság kell, ha tetszik, ha nem. Hisztikézhetsz, hogy mi szemét nők, nem akarunk nyomorba szülni, de attol ez még nem fog valtozni. Arrol nem beszélve, hogy mellőled, rohanhatnék vissza dolgozni kb a szülőagyról. Hát köszi. Kihagyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!