Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek rosszúl gondolkodom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rosszúl gondolkodom?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék olyan nővel kapcsolatot aki többet keres mint én. Az lenne az érzésem hogy nem én vagyok a férfi a kapcsolatban. Azzal már nem lenne bajom ha ugyanannyit vagy egy picit kevesebbet keresne mint én. Természetesen ha vannak céljai amik ahoz vezetnek hogy jobban fog keresni mint én abba támogatnám de akkor én is megpróbálnék valahogy többet keresni.

26/f

okt. 21. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé törékeny lehet a férfiasságod, ha ennyitől megremeg.
okt. 21. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férfiasságod attól függ, hogy más felett hatalmaskodsz, akkor nem is vagy férfi.

De furi ezt egy gen z-től olvasni. Mondjuk olvastam, hogy ők az új boomerek.

okt. 21. 16:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mivel kisebbségi komplexusaid vannak így abból szeretnél meríteni, hogy te többet keressel, te több vagy mint a nő.
okt. 21. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gondolkodásmód már elég ódivatú. Régen talán normalis volt, hogy a férfi dolgozik a nő pedig otthon neveli a gyerekeket, mellette esetleg egy mellekallasban valamicskét keres. De a mai világban nem a pénzen kéne mulnia annak, hogy mennyire érzed magad férfinek.

Én ismerek egy házaspárt, a nő kb 1 milliót keres havonta légiutas kísérőként, a férje pedig 400 ezer körül mint informatikus.

okt. 21. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó, ha úgyérzed te akarsz lenni a férfi meg az alfa a kapcsolatban, megteremted a lakást? Majd te furikázod a nőt kocsiban? Majd te megszerelsz mindent?

Ez hatalmas baromság!

Az az ideális, ha egy pár saját magának epítik fel közösen, a saját életét és a céljait.

okt. 21. 16:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak az a fura hogy közben a nők mindíg olyan férfit keresnek aki legalább az ő szintjükön van.
okt. 21. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért fura ez neked?
okt. 21. 19:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Mert itt azt írják hogy butaság hogy én szeretnék többet keresni egy kapcsolatban.
okt. 21. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:
És ha nem tudod menyit keres akkor mi van? Nálam ez tabu, senkinek semmi köze hozzá.
okt. 21. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!