Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ismerkedni?
29 évesen (srac) ott tartok hogy nem is tudom,hogyan kell ismerkedni lányokkal. A kommunikációban nőkkel szinte semmilyen tapasztalatom nincsen.
Ha megtetszik egy lány, elősször is hogyan közeledjek feléje, mivel kezdjem "szia csinos vagy" ?
Azután hogyan tovább miről beszélgessek vele? Ez olyan rossz hogy semmi ötletem. Vagy random témákról kezdjek vele elősször beszélni hogy mit ebédelt vagy ilyesmi? Vagy mit szeret csinálni ? Fogalmam sincsen. 29F
Tök mindegy, amint közelítesz felé eldőlt hogy van-e esélyed vagy nincs. Nézz tükörbe és te is el tudod amúgy dönteni. Ha kellően jól nézel ki, akkor egy szórakozóhelyen, kocsmában a legegyszerűbb ha meghívod valamire. engedélyt kérsz, hogy leülhess, hozol neki valami piát és igazából ő fog beszélni. Ha szarul nézel ki akkor tök mindegy, elküld, vagy elmenekül előled, lehet meg is sértődik, hogy egyáltalán hogyan gondoltad, hogy lenne esélyed nála.
Ha eddig semmilyen tapasztalatod nem volt nőkkel, akkor gondolom te nem a jóképű srácok táborát erősíted, olyannyira nem, hogy nyilván nők sem kezdeményeztek nálad, úgyhogy inkább felejtsd el a dolgot, mert esélytelen. Megkíméled magadat pár enyhén szólva kellemetlen szituációtól.
Kicsit furcsa, hogy 29 évesen nem tudod, hogy kell átlagosanan beszélgetni. Nem azt mondom, hogy már 12 kapcsolatodnak kellett volna, hogy legyen, de a kommunikáció fontos. Én se vagyok profi (23N),de nem úgy kezdesz el beszélgetni valaki, hogy, szia csinos vagy/szia jóképű vagy. Hanem, hogy szia. Aztán igazából onnantól bármit mondhatsz, mi ez a kék, amit iszol, mennyien vannak itt, blabla. Igazabol a legelején mindegy mit mondasz, az a lényeg, hogy elindítasz egy beszélgetést, és hogyha szimpatikusnak vagytok egymásnak, és mind2en vevők a beszélgetésre, akkor lesz folytatása, és elmélyülhet a beszélgetés.
De nem úgy kell felfogni, hogy az életed múlik egy-egy beszélgetésen, és ha ciki lesz valami, akkor véged. Hanem beszélgess vagy 10-20 lánnyal, aztán egyre kevésbé lesz kellemetlen :D hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!