Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, nektek zavaró lenne ha a pasi elárulná hogy utánatok nézett a neten és talált rólatok információkat?
Figyelt kérdés
okt. 21. 09:25
11/17 anonim válasza:
9: Alapvetően egyetértek, de függ a stílustól is. Amit az egyik válaszoló feldobott, annak a mintájára: „Ha jól láttam, voltál Rómában, neked hogy tetszett?” Ez szerintem teljesen oké. A kérdező stílusában írt viszont kissé azért kellemetlen.
12/17 anonim válasza:
ami nyilvános adat azt bárki megnézheti...
és minden ember kíváncsi is a másikra :)
13/17 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ezt mi a fenének mondanád el??
Szia drága! Szia! Mit eszel? Azt a sütit.
Képzeld!
Nyomoztam utánad átfutottam az egész netet, google, közösségi oldalakat, ohgy mit találok rólad!
Mit szólsz hozzá?
14/17 anonim válasza:
Kérdés, mit számítunk "utánanézésnek". Lecsekkolta a facebook profilomat? Teljesen normális dolog. Van hozzáférése önkormányzati szervek adatbázisához, szolgáltatóim adatbázisához, vagy fizetett érte, aztán ott kotorászik személyes, bizalmas adatokban? Instant lapát.
15/17 anonim válasza:
Mire gondolsz? Közösségi média felületére feltöltött nyilvános fotókat, videókat, posztokat bárki meg tudja nézni. Ez nem kutakodás.
16/17 anonim válasza:
Szerintem az, hogy megnézi mi az, amit nyilvánosan is megosztasz, az nem nyomozás. :D
Őszintén engem is érdekel az, hogy mit találok a másikról.
Nyomozás az lenne, ha követnéd, figyeltetnéd, kutakodnál a magánlevelezésében.
17/17 anonim válasza:
az h utannam nezne az nm redflag en is megnezem kivel randizok viszont az h ezt felhozza tema kent az furi lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!