Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora mértékű kopaszodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora mértékű kopaszodás kezd lényegesen zavaró lenni?

Figyelt kérdés

Sok nő mondja, hogy kopaszodó férfit nem akar, nem néz ki jól. Na de nem mindegy, mekkora mértékű a kopaszodás, mert lehet hogy csak egy kicsit elkezdett ritkulni, másnak pedig már a fele hiányzik. Még típusok is különböznek. Még az sem egyértelmű, hogy a "kicsit" kopaszodással én milyenre gondolok, mert másnak más a "kicsit".

Tudnátok részletezni, hogy mennyi az, ami még nem zavar, és mennyi az, amin túl már probléma?

Segítségképpen Norwood-skála:

[link]

2023. jún. 15. 14:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Aki eléri ezen a skálán a III-at, az inkább nyírja le kopaszra és növesszen borostát. Nem kell félni tőle, nem ismerek olyan pasit, akinek ez szarabbul állna, mint a kopaszodás.
2023. jún. 15. 14:09
 2/13 anonim ***** válasza:
35%
Az 1. még jó, a többi már ronda.
2023. jún. 15. 14:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van hajbeültetésem, nekem 6-os szintű volt, pechemre a feleségemnek jobban bejött a kopasz fejem. De azért nem dobott ki, mert megnövesztettem normálisra. Ha zavar, akkor csináltasd meg, nem különb bármilyen plasztikai műtétnél, amivel a nők szoktak élni, árban is egál, csak te nem a melledre költöd.
2023. jún. 15. 14:15
 4/13 anonim ***** válasza:
||| már kuka az összes. Vagy legyen kopasz ha az jól áll neki.
2023. jún. 15. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
Nyeheheheh, kösz Isten (és férfifelmenőim), hogy sosem fogok kopaszodni :D Szörnyű és kikerülhetetlen dolog a genetikai kopaszodás, minden amit ellene tesznek vagy nevetséges (és egyben hatástalan is) vagy szánalmas.
2023. jún. 15. 14:38
 6/13 anonim ***** válasza:
25%

5

Tesztoszteronhoz van köze. Valószínűleg ha neked alacsony akkor nem vagy túl férfias jellem és a farkad is kicsi!

Lehet kopaszodok de legalább van mivel dugni 🤔✋

2023. jún. 15. 14:44
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem csak a pöcsöddel tudsz orgazmust okozni, de már ezt is tudjuk. Inkább legyen hajas, mint lófszú.
2023. jún. 15. 14:45
 8/13 A kérdező kommentje:

@1: Biztos vagy benne, hogy ő jobban járna egy nullással?

[link]

2023. jún. 15. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:
55%

Ha valaki kopaszkás a feje tetején is, akkor inkább nyírja le

A páromnak egyébként ritkás a haja, de a hajvonala nem változott. Beszéltünk róla korábban, hogy ha kopasz lenne, ugyanúgy letenném a beültetés árát, mint ő a fogimplantok árát, ha kihullana a fogam

2023. jún. 15. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:
95%

6.

Jajj, ne már :D Kopaszok kedvenc kifogása ez a szar duma, ahogy az alacsonyak is mindig elpuffantják a jó öreg "Kis ember nagy bottal jár"-t, főleg ha a vitapartner magas. Tudom, mert magas vagyok és a törpék mindig igyekeznek meggyőzni, hogy nekik mekkora van (alapból se vagyok rá kíváncsi) és a magasak mind kisfarkúak, mert... mert... csak.

2023. jún. 15. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!