Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora mértékű kopaszodás kezd lényegesen zavaró lenni?
Figyelt kérdés
Sok nő mondja, hogy kopaszodó férfit nem akar, nem néz ki jól. Na de nem mindegy, mekkora mértékű a kopaszodás, mert lehet hogy csak egy kicsit elkezdett ritkulni, másnak pedig már a fele hiányzik. Még típusok is különböznek. Még az sem egyértelmű, hogy a "kicsit" kopaszodással én milyenre gondolok, mert másnak más a "kicsit".
Tudnátok részletezni, hogy mennyi az, ami még nem zavar, és mennyi az, amin túl már probléma?
Segítségképpen Norwood-skála:
2023. jún. 15. 14:04
11/13 anonim válasza:
Én kopaszodom. Nagyon zavar, utalom....
12/13 anonim válasza:
Szerintem a IV. szinttől már vágja tarra. Sajnos nem minden férfinek áll jól a fejformája miatt a teljes kopaszság. Nekik én is a hajbeültetést javasolnám. Nincs azzal semmi baj, nem tehetnek róla. Amin lehet változtatni, azon változtassunk.
13/13 anonim válasza:
Sokan azt hiszik a hajbeültetés majd visszaállítja a gyerekkori hajszerkezetük. Sajnos akinek már előrehaladott a kopaszoldása, azon az sem segít, vagyis egy műtét tuti nem. Lesz haja, de ritka lesz és nevetséges, több millót kell költenie mire valamennyire vállalható lesz a haja és akkor is ott van még a rizikó hogy a maradék is kihullik. A kopaszodás pedig öregít és nem mindenkinek áll jól sajnos, sok mindent nem lehet tenni ez ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!