Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen így nehéz lesz párt találnom?
Figyelt kérdés
Lassan 5 éve nem jártam senkivel az egyetem miatt. 3 évig nem is akartam kapcsolatot mert buliztam stb. De 2 éve már rámjött hogy de jó lenne. Tavaly szintén nem tudtam ismerkedni a tanulás miatt. Most meg lazább a felevem, mindjárt végzek az egyetemmel és az a problémám hogy még nem tudom hol fogok kikötni munka szempontjából. Úgy érzem néha hogy lekéstem az ismerkedest mert körülöttem már kb mindenkinek van párja. Gyerek szempontjából nekem nem probléma ez mert olyan párt szeretnék aki szintén nem akar gyereket. Meg jó lenne ha szabad lehetnek a párom mellett. Nagy utazó vagyok és jó lenne ha a párom is szeretne utazni és jönne velem vagy ha nem is jön barátokkal/magam elmehetnek anelkul hogy vita lenne belőle. A többiekhez képest érzem lemaradva magamokt. 20. 18:02
3/9 anonim válasza:
Tőled függ, hogy hogyan keresel. Ha normális a csaj, szeretni fog. 1 csaj kell neked, nem sok. Jó helyen kell keresni, őszintének kell lenni. A picsákat, tindert meg el kell kerülni, és ne pazarolj rájuk pénzt meg időt.
4/9 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, akkor könnyebben találsz szebb partnert. Ennyi.
6/9 anonim válasza:
Mi a kérdés? Kezdj el ismerkedni, és ennyi. Nem vagy semmiről sem elkésve. Persze vannak, akiknek már 14 évesen volt kapcsolatuk, ahhoz képest tényleg elkéstél. :)
De függ attól is, hogy férfi vagy-e, vagy nő.
7/9 anonim válasza:
Úgy, hogy mindenre volt kifogásod?
Persze
8/9 A kérdező kommentje:
Nő
okt. 20. 19:56
9/9 anonim válasza:
23 évesen semmiről nem vagy lemaradva.
Ha olyan párt akarsz aki nem akar gyereket az egy kicsit nehezíthet a helyzeten mert az emberek többsége szeretne majd.
Utazni meg szinte mindenki szeret.
Ha ennek az anyagi része nem gond akkor simán van esélyed akár a világot is bejárni ha ahhoz van kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!