Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok keserű embert vonzott a kérdés, vigyázz ne higgy nekik!
A nők általában megérzik ha valahol mélyen utálják őket, ezért utasítanak el sok férfit. ^u^ Persz sok undok nő van(mint undok férfi) de nem nagy művészet kifogni egy normálisat.
Amíg nem vagy egy keserű dühös incel, valszeg fogsz találni egy kedves, szép lányt. Ha meg látod hogy nem jó ember és kihasznál, vagy esetleg nem szeret annyira mint te őt, ne szívd mellre, mondd meg neki és menny a kövire. Ennyi igazából az egész. Meglesz ez ne aggodj!
Próbáltad már?
Akkor tudod a választ.
Ha meg nem, akkor leírom: kb. semmi.
Tinderen havonta 1 lájk egy szint alatti nőtől, aki aztán 90%, hogy ghostingol.
Ha párhuzamosan minden lehetséges platformon fent vagy aktívan, akkor össze tudsz szedni 2 havonta egy randit, de nagyobb részt nálad rondább, vagy kattantabb nőkkel.
Így van, egy normális, klasszikus nőies értékrendekkel ellátott, alap elvárásokkal ellátott Nő, nem kényszerül fel társkeresrőre (sem).
Csak gondold végig, felnő, kishercegnő, mindenki imádja, mire 25 éves már házas, túl van sokmindenen.
Társkeresőkön főleg borderlinos, megalomán, extrovertált, instalike/tartalékos vadászok vannak többnyire(!).
Egy másik hasonló kérdésnél írtam hogy X elem ki ezeket/akik vmi tengerparton pucsítanak, stb.
A Badoo feldobott egy Nőt, ült az ágyon egy könyvvel, tök átlagos volt..
Na, ráírtam miután matcheltünk, hogy igazán meglepett.
Kérdi:
Mivel'.
Mondom, elég ritka az ilyen átlagosan , természetesen szép nő aki nem akarja kifejezni az elvárásait(főleg anyagit), és hogy vélek benne Eq-t is felfedezni, az Iq mellett.
Válasz:
"mindenki ezt mondja"
Válaszom:
Már mindent értek, sok sikert, szia! 😁
Szoval tényleg, de tényleg 1 átlag Nőnek is ír vagy 150 faszi csak 1 platformon, úgy hogy ha akarná bármikor felhívhatná Ferit' a szomszédból, vagy Bélát a közmunkást.
(Csak mondtam vmit😁)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!