Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha a társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a társkeresésben kialakul egyfajta rezignáltság?

Figyelt kérdés
Van olyan helyzet, amikor nincs meg az a drive vagy belső energia, ami kéne ehhez. Valahogy kialakul ez a "minden mindegy" érzés, hogy annyi mindent láttam már, annyi mindent bizonyítottam már, miért is kéne lelkesednem a dolgok iránt, miért akarjak tetszelegni másoknak. Pedig az élet az nem így működik, kellő motiváció és aktivitás nélkül tényleg esélytelen a dolog.

okt. 20. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Tarts szünetet.
okt. 20. 09:36
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Akkor nem kell ismerkedni.
okt. 20. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Tarts egy kis szünetet. Figyelj csak magadra és a hobbijaidra, töltődj fel.
okt. 22. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Akkor ne ismerkedj, hanem menj edzeni, utazni, kirándulni, bulizni vagy bármi, ami tetszik, leköt. Én például most egyáltalán nem szeretnék barátnőt. Mégis, bárkivel megismerkedem, kapcsolatot szeretne. Bezzeg, amikor én szerettem volna, akkor mindenki foglalt volt vagy nem kellettem neki...
okt. 22. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
39%
Én magyar szavakat kezdenék használni a felvágós idegen szavak helyett.
okt. 22. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Bennem is ez van nőként de én nem látom a problémát. Miért kell valamit tenni, miért "kell" ismerkedni? Nem kell ha nincs rá igényünk, ma már családot sem kell alapítani, nem fog kiközösíteni a társadalom.
okt. 22. 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!