Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, akik szerint a "kisugárzás" meg a "humor" a lényeg: összejönnétek egy Danny de Vito-szintű pasival?
"belső értékek. Például kitartó és következetes, ezért képes egy sportos"
Sikerült levezetned, hogy a jó külső a belső értékekből fakad. Gondolom, akkor a top insta cicababák is mind rettentően értékes belsővel bírnak, hiszen kitartóan és következetesen tartják fenn a cicababa-külsőt.
Igen. Rengeteg idő, energia és önfegyelem van egy formás, vékony testben. Újat mondtam?
43
De. De áruld el miértnkellene rossz genetikával rendelkező emberrel összejönni?
"Újat mondtam?"
Igen. Eddig az volt a mantra, hogy a pasik milyen felszínesek, ha az instabavákra buknak. Most kiderült, hogy valójában őket is a belső értékek vonzzák.
A férfiakat is a belső értékek vonzzák.
Az inceleket maximum a p1na belseje.
Utóbbiak lájkolgatnak idegen nőket, meg szórják a pénzt arra, hogy legalább fotón lássanak puncit.
46
Miért lenne normálisabb? Vagy kevésbé normális?
Szerintem a csúnya / beteges / taszító személyek emberileg semmivel sem jobbak vagy rosszabbak, mint a szépek / egészségesek / vonzóak. Éppen ezért nincs semmi okom őket választani. Egyetlen dologban különböznek, és abban rosszabbak.
De ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden jó genetikájú emberrel hajlandó lennék összejönni.
Danny de Vitonak valóban van kisugárzása. Mindenkinek van... Valamilyen. Valakinek komoly, valakinek komolytalan, valakinek férfias, valakinek b*zis (elnézést, de bizony van ilyen), valakinek vicces, valakinek nagyképű, pozitív, negatív... Gondolom nem olyan meglepő, hogy ezek közül nem mindegyik fog bejönni. Én pl. azokat a pasikat szeretem, akiknek férfias, de megbízhatóságot és biztonságot mutató a kisugárzása. Az említett színész nekem nem ilyen, hanem inkább komolytalan. Az nem tetszik.
De egyébként nem CSAK ez számít. Valamilyen szinten nyilván számít a külső, nem kell 10/10-nek lennie, de legalább ne taszítson. De Vito sajnos nekem taszító.
46
Az az igazság, hogy mindenki azt hiszi, hogy ő egyébként egy szuper ember (férfi), csodás személyiséggel és konkrétan ajándék (lenne) a nőknek.
A valóság viszont az, hogy az emberek 95%-nak minimális önreflexiója sincs.
Az ugyanolyan bullshit duma, hogy aki nem örökölt jó géneket, az a megtestesült csoda, mint az, hogy a nőknek csak a Ryan Goslingok kellenek. Vagy hogy a szép nők ostobák.
Ezek sztereotípiák.
Attól mert valaki jó génekkel született, még nem lesz h.lye, és attól mert valaki nem jó génekkel született, nem lesz az élet bölcselete.
Különben jó példa erre a kérdező és a sok válaszadó is.
Fújjátok a saját fejetekben kialakult tévképzetet, mindegy hogy nő ír vagy férfi, akkor is nektek van igazatok, mert ti mindent tudtok. Közben nem tudtok lóf.szt sem, de állítjátok, hogy főnyeremény vagytok amúgy.
Különben meg ti sem lennétek különbek. Azért adjátok elő ezt a "jófiú" vagyok dumát, mert az egyetlen esélyetek hogy nőhöz jussatok.
Ha kipörgetted volna a genetikai lottót, ugyanazt csinálnád mint a többi szerencsés pali. Cserélgetnéd a nőket mint az alsónadrágodat, lesz.rnád hogy ki milyen lelkületű, egy ilyen kérdésnél pedig csak röhögnél a sok szerencsétlenen (aki éppen most te vagy) hogy nem jut nőhöz.
Nincs új a nap alatt.
Nem vagytok semmivel sem jobbak mint azok, akik jól néznek ki. Irigyek vagytok. Ez érthető. Viszont ezzel a "köpködjük a nőket" mentalitással az ég világon sehova sem juttok.
De állítom, 1x nem tette fel egyikőtök sem önmagának azt a kérdést, hogy "miért éri meg egy nőnek engem választania, mint azt a jó pasit". Mert ahogy írtam, 0 önreflexiótok van.
Én például k.rva gázul nézek ki. Mégis olyan nőim voltak, hogy emelnéd kalapod. Ezt így hidd el nekem.
De veled és a kérdezővel ellentétben nem köpködtem soha a nőket, mindig próbáltam jobb és több lenni mint a másik, hogy felfigyeljenek rám és engem válasszanak. Ez pedig sok esetben sikerült is.
Igen, van nálam jobb, a legjobb formámban sem fogok úgy kinézni mint más a legrosszabb formájában. De van önreflexióm és tudom, hogy sok olyan dolog van, amire ha vágyik egy nő, azt ha nem is csak tőlem, de tőlem nagyobb eséllyel kaphatja meg.
De soha nem állítottam magamról, hogy egy főnyeremény vagyok, sajnáltatni meg pláne nem sajnáltattam magam, hogy "én is ember vagyok, szánjatok meg egy p.nával".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!