Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen alkatú nő (konkrétan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen alkatú nő (konkrétan ez a nő) tényleg husis, vaskos és nem számít vékonynak?

Figyelt kérdés

Válogattam néhány képet.

[link]

[link]

[link]

A kérdést az ihlette, hogy nekem nőként nagyon irigylésre méltó az alakja, és amikor egy fiúnak mutattam, akkor azt mondta, hogy neki nem jön be, mert a vékony lányokat szereti. Értetlenkedve kérdeztem vissza, mire azt mondta, hogy jó, hát nyilván nem duci meg jó alakja van, de neki ő nem vékony, ahhoz túl vastag, és hogy egy ilyen lány már azért nem éppen pehelysúly, ha fel kell kapni az ölébe.

okt. 17. 13:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%
Hidd el, a valóságban 10000 pasiból, csak a hombár meg a halott nem dugná.
okt. 17. 14:01
 12/21 anonim ***** válasza:
Stifler anyja fiatalabb korában kb.
okt. 17. 14:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen sem vékony, izmos, erős testalkat.
okt. 17. 14:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát egy nyeszlett pasi biztos nem tudja felkapni. Ráadásul az izom nehezebb mint a zsír. De mondjuk a nőket nem emelgetni kell.
okt. 17. 14:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Nagyon jó 😍
okt. 17. 17:34
 16/21 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem vékony, bár inkább atletikusnak hívnám. Nagyon jó alakja van. Az az ismerősöd aki ezt ducinak titulálja, annak van valami baj a fejében, vagy meleg, ezen konkrétan semmi zsírt nem látni. Max magas, de ha attól érzi magát férfinak, hogy egy nő alacsony és nyeszlett, hogy ő a nem létező izmaival fel tudja emelni, attól az a nő még nem lesz duci, és ő se lesz izmosabb.

10 éve, amikor a legvékonyabb voltam egész életemben, kb 53 kg 172 centihez, egy beszélgetés alkalmával egy fodrász azt mondta nekem, hogy neki a "ropi" lányok az esetei, célozva arra hogy én picit husi vagyok az ízlésének :D

okt. 17. 18:03
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vékony és nem is vastag, de nem is normál testalkatú. Izmos, gyúrós, testépítő jellegű kinézete van, néhány képen eléggé durván.

Szerintem amúgy aránytalan és nem túl nőies már, nekem túl sok ez.

Amúgy tényleg egy "nagy" nő, de nem kövérség szintjén nagym hanem vállas, valószínűleg magas és ugye a már említett sportosság.

okt. 17. 22:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják hogy robosztus testalkat. Nem kövér, nem hájas, de erős és nehéz. Ez az a testalkat ami akkor sem látszik karcsúnak ha lefogy. Molnár Anikó is ilyen, de ő a téglalap verzióban, neki sose volt vékony a dereka és látszottak ki a bordái, de ő is ilyen hogy akkor is nagydarab ha normál súlyban van.
okt. 17. 22:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk vállas, de az meg még hülyébben néz ki ha fele olyan széles a válla valakinek mint a feneke. Mondjuk szerintem pl férfiben a széles vállú alkat a jó, izom az nem kell túl sok. Csak csontozatilag a széles váll az ízlésem és a nem túl ropi lábak. De ezzel sem lehet mit kezdeni mert adottság, mindenki olyan amilyen, csak legyen egészséges izomzata. A többi genetika, az van akinek bejön van akinek nem.
okt. 18. 00:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Igazság szerint, élőben kellene látni.

A képek alapján kicsit vaskosabbnak tűnik, de a képek csalhatnak.

okt. 18. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!