Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40 éves szűz pasinak mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 éves szűz pasinak mit javasolnátok, erőlködjön még a nők miatt vagy maradjon meg magának?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki nincs 170 centi magas, kövérkés, és jövőre lesz negyven éves. Befizetném kurvázni, de félek, hogy rosszul sülne el a dolog...

okt. 15. 00:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40 évesen ha el akart volna menni prostihoz már megtette volna. Vagy meg is tette csak nem kötötte az orrodra. Lehet nem a nők érdeklik vagy aszexuális, az is lehet hogy rossz élményei voltak. Egy biztos, csak a felszínt látod.
okt. 15. 16:48
 12/14 anonim ***** válasza:

1: Senkinek nincs a homlokára írva, hogy szűz vagy sem. Rólam is sokáig gondolták, sőt igazából a mai napig nincs olyan nő a közvetlen társaságomban (munkahely, közeli nő ismerős, ex sulitárs, stb.), aki saját tapasztalatból "igazolhatná", hogy nem vagyok már az.

2: Mi van akkor, ha valóban szűz még, de ez őt nem zavarja?

3: Lehet aszexuális, lehetnek önértékelési gondjai, sőt akár meleg is lehet. Ezekben az esetekben csak rontanál a dolgon.

4: Az is lehet, hogy jár ő rendszeresen prostihoz, csak nem köti senki orrára.

okt. 15. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

Én 41 évesen veszítettem el, azóta meg merem állítani, hogy varázslatos a szexuális életünk.

Soha nincs késő. :)

okt. 15. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva pedig: ez attól függ, hogy ő hogy áll ehhez a kérdéshez?

Tőlem is volt már, aki megkérdezte, hogy miért nem mentem el egy hivatásoshoz? Ahogy írták előttem, igen, ha akartam volna, már rég elmentem volna. De az biztos, hogy életem egyik legnagyobb baklövése lett volna, amit sokáig bántam volna. Nekem a szex nem árucikk, lehet, hogy fizikailag jó lenne, de érzelmileg egyáltalán nem elégített volna ki az, ha valaki pénzért van velem egy órácskára. Még alkalmi kalandba sem mentem bele, pedig arra is lett volna lehetőségem. Volt is, amit azért kicsit bántam, de utólag, így, hogy a lehető legcsodálatosabb módon vetettem véget a szüzességemnek, örülök neki, hogy azokba sem mentem bele végül.

Szóval na, egyáltalán nem biztos, hogy ennek mindenki örülne. Sokaknak nem csak az a lényeg, hogy na, d*gjanak egyet, hanem az is, hogy az a megfelelő partnerrel történjen.

Egyébként az sem biztos, hogy ez mindenkinek akkora hű, de nagy probléma. Engem például egyáltalán nem vágott földhöz, hogy sokáig szűz voltam.

okt. 15. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!