Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy Budapesten egy albérletes férfinek soha nem lehet barátnője?

Figyelt kérdés

Ahogy hallom, akinek nincs saját lakása Budapesten, az a társkeresési piacról is kiszorul. Mivel ott egy átlagfizetésnek a 60%-át elviszi az albérlet így melyik nő állna szóba egy ilyen férfivel? Ez nem férfi.

Itt vidéken mindenki saját ingatlanban lakik, vagy örököl vagy a szüleivel lakik külön lakrészben. Itt akkor nincs esélyed barátnőt szerezni, ha nincs jogosítványod meg autód és/vagy nincs munkád.

Budapesten olyan egy albérletes férfi mint vidéken egy jogsi és kocsi, állás nélküli?

okt. 13. 13:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Mikor megismertem az azóta férjemet, eleinte csak annyit tudtam, hogy egyedül el, eszemben sem jutott, hogy a néhányadik randin arról kérdezzem, hogy kié a lakás. Albérletben élt egyébként, én is, mint ahogy több férfi kollegám is, akik párkapcsolatban élnek.
okt. 13. 17:44
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

Budapesten is rajtengedély a jogsi meg autó a társkeresésben. Ahogyan a saját lakás is.

Kövér asszonyállat típus (kivétel a 29 diplomás - nyelvismeretesek) elfogadják a csorobb faszikat meg a igénytelenebb C type nők. Csak ugyan ezeket ép agyú ember nem akarja.

okt. 13. 19:09
 13/15 anonim ***** válasza:
11%
Max. egy ugyanilyen semmi női.
okt. 13. 20:45
 14/15 he84 ***** válasza:
Ez így nem igaz, nem minden nő ilyen válogatós, hogy hol él a férfi. Az én barátom is nem egészen saját lakásban él, hanem az anyjával együtt, de azon belül önállóan is. Ám az anyja pár hónapja kórházban van különböző okok miatt, a barátom hetente 2-szer látogatja őt. A barátommal egyelőre nem élünk együtt, de rendszeresen szoktunk talizni és attól függően fél-1 napokat eltölteni. Volt egy külön a barátomnak szánt lakás az apjától, ami részben az övé volt, de az apja nevén volt a lakás. Ám az apja hitegette őt, korábban azt mondta neki, hogy majd egyszer az övé lehet a lakás, de végül mégse, mert az apja nagyjából fél éve úgy döntött, hogy eladja a lakást, mert állítólag hirtelen kellett neki nagyobb összeg, de azt nem tudni, hogy pontosan mire. Azóta ez meg is történt, minden el lett intézve. Érthetően ennek a barátom eléggé nem örült. Szerette azt a lakást, néhány hetente ment oda korábban külön időt is eltölteni, nem csak otthon az anyja mellett, ő ugyanis olykor eléggé igényel külön egyedüli időt is. És én is megszerettem azt a lakást az 5 év alatt, amióta barátommal együtt vagyok, néha mentünk oda is fél-1 napokra. Na de a lényeg, hogy nem mindig és nem mindenkinél csak a lakás számít, alap normális esetben nem ettől függ a barátnő esély.
okt. 13. 21:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Eskü ti férfiak bolondok vagytok…🤣🤣

Bocsánat! Tisztelet a kívételnek!

okt. 14. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!