Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt, akik feladták az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt, akik feladták az ismerkedést/párkeresést?

Figyelt kérdés

Hány próbálkozasod volt?

Miért álltál le?

Mióta vagy egyedül?

Mit hiányolsz a férfiakban/nőkben? Mire vágynál, amit nem tapasztalsz az ismerkedéseknél?

okt. 12. 16:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Elég sokan.
okt. 13. 16:30
 22/26 anonim ***** válasza:

12 Én az alsó oktávos kategóriás pasiként nem is értem mi a gond,azt értem hogy bokszzsáknak használnának (remélem nem volt ilyen tapasztalatod) de az nem férfi aki ilyet tesz sőt inkább nem ember. Szerintem eleve nem éreznéd jól magad egy hozzám hasonló mellett mert jó pasira vágysz és ezzel nincs is semmi gond teljesen érthető viszont akkor inkább ne kritizálj hisz minek.

Nekem sok nő tetszik akit itt pl extrémnek jellemeznek és én képes lennék hűséges lenni hozzá de csak ha egyenlő felek lennénk az az ha a nő felsőbb rendűnek éri egy fajta szívességnek látja azt hogy velem van vagy hogy szexelünk akkor az nem kapcsolat. Az sem az szerintem ha undorral nyúlunk egymásoz. Ha már eleve úgy indul hogy ilyen meg olyan és még ronda is.

Ürítésre használnának hát én biztos nem ha kezdek egy nővel akkor azért mert szeretem ha annyira csak a szex akkor inkább prosti.

Nah szóval nincs azzal baj ha ilyen pasinak mint én soha nem adnál esélyt de akkor legalább ne légy ideges azért mert nem próbálkoznak nálad az ilyenek,gondolj bele milyen nehéz lehet nekem vagy úgy általában az ilyen pasiknak hisz te már csak tudod milyen az élet.

Abban igazad van hogy a legtöbb pasi szexet akar igen én is vágyom rá de mi ezzel a gond persze normál keretek között az az nem kihasználni a másikat nem csak üríteni ezt egy prostinál talán elképzelhetőnek tartom de egy olyan emberrel akit kedvelek szeretek nem.

Nem tudok sokat a kapcsolatokról sőt semmit de ezt le szerettem volna írni még ha nem is annyira értelmesen.

okt. 13. 16:51
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan a 8as es 13as vagyok, de azért valamitntisztazzunk (s talan a 12es nevenen is beszelek) nem attol leszel also oktavos pasi, hogy nem vagyok 180 cm, tulsuly, barmi. Attol leszel az, ha nem furdesz naponta, nem tiszták a fogaid, büdös vagy, koszos a hajad, nem tiszta, nem rendezett a ruhad. Vagy attol, ha cselednek hasznalnak max, üritő zsaknak. TŐLÜNK!!!! nem szép nőktől akarna csak szexet. A szepektől bármit. Nem baj, ha patkány a jelleme, vagy r*banc! Vékony legyen! Ennyi a fontos! Velünk nem ugy bannak mint a szép nőkkel egy kapcsolatban... Mi jogosan sem akadhatunk ki semmire, hiszen kiadjak az utunkat simán. Tehat, egyedül maradhatunk, vagy megalkuszunk, de olyan, emberhez méltatlanul, ahogy azt fent irtam...
okt. 14. 05:58
 24/26 anonim ***** válasza:

23 megértem. Én pasikén ugyan arra vágyom mint te,ti nem tudnék megalkudni eltűrni mindent csak mert muszáj. Viszont nagyon szìvesen megismerkednék egy nővel aki hozzàm hasonló, ezzel csak az a baj hogy nekem hiába tetszene meg Isten igazából ha én neki egyàltalàn nem. Nem csak a kinézet miatt de nem vagyok túl férfias pl nem tudok barkàcsolni egy csomó dologhoz béna vagyok. Szerintem legalábbis merem remélni hogy van bennem lehetőség. Azt bevallom hogy vágyom a szexre és tegyük fel össze jönnék valakivel valami csoda folytán nem akarnék pàr hónapnàl többet vàrni a dologra. Viszont az teljesen biztos hogy ha összejöttünk akkor csak akkor hagynám el ha el küld. Legyen bàrmi. Gondolkodtam màr erről pl lenne egy balesete stb nem hagynám el. Ha nem lehetne szexelni valamiért akkor sem. Persze nyilván nem az első pàr nap után alakulna ez ki ha nem mondjuk 1 év után.

Te mint nő örömmel lennél egy alacsony 160 cm túlsúlyos 80 kg kissé félénk ügyetlen pasival?

Komolyan kérdem nem feltétlenül azert hogy ràdnìrjak vagy ràm ìrj Persze nagyon örülnék neki.

okt. 14. 06:17
 25/26 anonim ***** válasza:

Én feladtam, de igazából soha nem is kezdtem el, mindig is éreztem ,hogy e téren nekem nincs esélyem. PEdig fiatalon még jól néztem ki, főleg a mostani külsőmhöz képest, de mégis láthatatlan voltam a nők számára.

Ezen nem tudta mváltoztatni, teljesen mindegy kikkel, hova, mikor és hányszor jártam el, ugyanaz volt a reakció felém, hogy konkrétan nem volt reakció.

Aztán valahogy mégis lett egy párkapcsolatom, de megcsalás és szakítás lett a vége. Nyilván nem én léptem félre...

Utána a covid alatt nem nagyon volt lehetőségem sem ismerkedni, majd amikor már végetért az egész mizéria, votl egy elég "érdekes" évem, de egy alkalmi szexkapcsolaton kvül semmi nem jött össze, azt meg nem akartam folytatni. Volt egy csaj aki amúgy nálam kezdeményezett, vele komolyan gondoltam volna a dolgot, de kiderült, hogy csak hülyít és valójában semmit nem akar.

Utána úgy voltam vele, hogy nekem erre nincs szükségem.

A szakítás után amúgy kipróbáltam pár társkeresőt is, de nyilván nulla (de konkrétan null) sikerrel. Még egy beszélgetés sem jött össze, like, match is alig alig volt.

Szóval úgy 3 éve megfogadtam, hogy nem foglalkozom a dologgal, mostmár úgy vagyok, ha esetleg lehetőségem adódna bármiféle ismerkedésre, ha van is valaki akit minimálisan érdeklek, sem kezdeményezek, sőt elzárkózom teljesen minden hasonló dolog elől.

Amúgy így sokkal kényelmesebb és nyugodtabb az ember élete, megszoktam az egyedüllétet és nem gondolom, hogy el tudnám viselni bárki más szarságait.

okt. 14. 06:32
 26/26 anonim ***** válasza:
25 ezzel nagyjából én is ìgy vagyok annyi hogy én még vágyom párra ezzel együtt nem tudom hogy eltudnàm vagy sem viselni más dolgait bàr ha szeretem akkor valószinű.
okt. 14. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!