Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt, akik feladták az ismerkedést/párkeresést?
Hány próbálkozasod volt?
Miért álltál le?
Mióta vagy egyedül?
Mit hiányolsz a férfiakban/nőkben? Mire vágynál, amit nem tapasztalsz az ismerkedéseknél?
Így van, 11-es, + ingyen házicselédnek, + szabadon alázható, bántalmazható kvázi bokszzsáknak.
Mindezt ráadásul valami olyan alaktól kapnám - ha nagyon tepernék, hogy felszedjem -, aki... hát, a mostanság nagyon felkapott Dora Gyula szavaival élve "alsó oktávos" igencsak...
10
Nem, nem tudunk! (Én a 8as vagyok) Ha van is valaki, akkor csak b*szni akar, anyjával él, bokszzsák lehetek, vagy esetleg ingyen csicska, a szex pedglig kimerül abban, hogy üritőzsáknak használ, miközben az illető, büdös, igénytelen! Szőke herceg???? Ha megvannak a fogai, és tiszták, már annak örülnék....
13-as/8-as: 👏👌👍
Bár 10-esnek is igaza van végül is, mert lássuk be, tényleg QRVÁRA NEM szőke herceget tudnánk összekaparni. Távolabb nem is eshetne attól. Mondjuk ki (hadd pontozzon le érte 😏): a legalja lenne konkrétan az a bizonyos "nem szőke herceg". Igen, akinek még a higiénia terén IS alapvető hiányosságai vannak.
Én feladtam anno, és azzal a lendülettel sikerült is megismerkedni azzal, akivel már 2 éve házasok vagyunk.
Ne erőltesd, jönni fog.
16
HA!!!! vékony vagy!!! Meet egyebként nem
1: pár év, egy eljegyzés
2: először kiégtem, aztán megtaláltam egyedül is a békét. A baj hogy utána mindenki csak fenyegetné azt, és egy idegenről hogy döntöd el, hogy megéri-e? Így motivációm sincs már rá.
3: 2 éve
4: Általában semmit. Néha viszont unatkozom, jó lenne programozni, és szerettem összebújva aludni. De annyira nem hiányzik, hogy tegyek is ellene
Soha nem kellettem valahogy egyedülállónak, valahogy mindig olyanokat találtam, vagy találtak meg akiknek élettársuk, barátjuk, férjük volt már pár éve...
Az ilyenek eltartottak kb. 1-1-1 évig.
Az teltek az évek, és semmi nem jött össze. Próbálkoztam mindenhol, de csak a Nem jött.
És igazából valahogy úgy mintha el is felejtettem volna, de szerintem már észre sem venném, ha bármelyik nőnek is tetszenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!