Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nap lehet ami még belefér abba hogy majd keres, és hány nap után tekinthető ghostingnak egy bejelentés nélküli hirtelen eltűnés?
Figyelt kérdés
okt. 11. 21:54
2/8 anonim válasza:
Szerintem aki 3 napig nem ad életjelet, azt nem érdekled. Ha elő is kerül, nem te vagy az első választása (tehát volt közben randija, stb.). Eddig nekem ez bejött, én ehhez tartom magam, de senkinek nem kötelező elhinni, meg biztos vannak kivételek meg rendkívüli esetek.
4/8 anonim válasza:
Változó.
Ha nem jön össze neki más ami lehet 1-2-3-4 nap több hét is...akkor felkeresi az előző hülye exét akinek ha azt mondja megbántam te vagy életem szerelme...az visszafogadja.
5/8 anonim válasza:
Nekem igazabol kettonel tobb nap sem gond, ha elotte szol rola, hogy nem lesz elerheto, de ir, amint tud. Ha en pl nyaralni mentem 1-2 hetre, ilyenkor tenyleg igyekszem minimalisan nyomkodni a telefont. Ha ismerkedtem valakivel (akivel mar nem eloszor beszeltunj nyilvan), megirtam, hogy keveset leszek elerheto, mert nyaralok.
Szerintem ez igy korrekt.
6/8 anonim válasza:
#5 - én is így gondolom, de szerintem ez nem eltűnés, hiszen megírja, hogy mi van vele. Az eltűnés az, ha se szó se beszéd nem hallasz felőle napokig. Ha megírja valaki, hogy bocsánat, de az elkövetkező 3 napban végigutazom Európát 3 átszállással, életem projektjére készülök a munkában, családi vészhelyzetem van, ami odafigyelést igényel tőlem, időre van szükségem, mert bizonyos dolgok extra terhet rónak rám, stb. és emiatt nem tudlak keresni az nem eltűnés, hanem teljesen korrekt kommunikáció. Ezt ne keverjük össze a ghostinggal.
7/8 anonim válasza:
Már 1 nap is, nekem. Ha érdekel engem valaki, akkor azt a tudtára akarom adni és nem akarom, hogy kétségek között legyen. Legyen akárki, akármilyen elfoglalt, egy pár szavas, vagy soros üzenet belefér az életébe.
8/8 anonim válasza:
Nem kevertem ossze, pont azt mondom, hogy ha valaki ezt igy megirja es utana nem keres, akkor az nem eltunes. Minden mas eset viszont nekem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!