Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem felel meg egy 170...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem felel meg egy 170 centis férfi egy 150-160 centis nőnek?

Figyelt kérdés
Még ha magassarkút vesz fel akkor is magasabb a férfi.
okt. 11. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
46%

60

Nőkent írom, hogy ez hülyeseg, nekem inkabb az egzisztencia az, ami miatt érzem, vagy nem érzem a biztonságot. A magassag nem számit, már nem a vadonban élünk

okt. 12. 09:11
 62/67 anonim ***** válasza:
18%

61#

Nem férfiasak. Az alacsonysághoz vékonyka hang is társul általában, irtózok ettől. Az utcán nem mutatkoznék egy güzüegérrel.

okt. 12. 11:19
 63/67 anonim ***** válasza:
25%

Játszunk kérdező!

Én vagyok a jó tündér. Holnap felébredsz 190 centisen. Miért is lesz több esélyed? Lesz kocsid tőle? Lesz lakásod tőle?

Haverom 190 centis, sportos, jóképű pasi. Az a fajta, akihez odamennek a nők. Viszont amint megtudják, hogy az anyjával él, és áruházi őr, 100-ból 99 le sem köpi.

okt. 12. 12:37
 64/67 anonim ***** válasza:
26%
#63 Az alacsonyság és a szülőkkel élés egyaránt kizáró ok minden nőnél.
okt. 12. 12:39
 65/67 anonim ***** válasza:
45%
Bezzeg a nő élhet a szülővel, az nem gáz.
okt. 13. 11:00
 66/67 anonim ***** válasza:
71%

65

Te is nyugodtan elvarhatod, hogy eljen egyedul! Nem tiltja törvény

okt. 13. 11:10
 67/67 anonim ***** válasza:
Mert az adott nőnek nem az az ízlése. Ennyi. Amúgy meg olyat kevés ember mond, hogy a neki csak a belső számít, olyat viszont igen, hogy az IS. Nekem meg pl. 156 centisként nem lenne gondom a 170 centissel sem. Mások az ízlések.
okt. 14. 23:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!