Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt miért tűnnek el a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért tűnnek el a lányok még akkor is, ha semmi előjele nincsen?

Figyelt kérdés
Tök jól elbeszélgetünk, látszik az írásán, hogy érdeklem a társaságat és egyszer csak nem ír vissza. Semm irosszat nem írtam, nem volt semmi különös az utolsó válaszaim an, de egyszer csak nem ír. Neki ennyire nem számít? Én se ragaszkodom az idegenekhez, csak azért rossz, hogy napokig, hetekig beszélünk és utána gondol egyet és nem ír. Miért van ez?
okt. 11. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
En ferfikent is neha ezt csinálom, nem tudom megmagyarázhatatlan, egyszerűen más dolgok fontosabbak lesznek az életemben.
okt. 11. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert gonik
okt. 11. 19:59
 3/8 anonim válasza:
1-es real De amugy tenyleg.
okt. 11. 20:25
 4/8 anonim válasza:
Velelm is mindig ez történik sajnos. Nem értek egyet az első válaszolóval, annyi idődnek lenni kellene, és annyi tiszteletnek a másik ember felé, hogy legalább ezt leírd amit itt most. Kb ugyanennyi ideig tart.
okt. 11. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Általában az ismerkedés elején ezt elmondom, hogy a tapasztalatok alapján erre eleg nagy esély van.
okt. 11. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:

A férfiak ugyan így tünnek el. Előjel, beszólás, vagy akármi nélkül. Este még minden jó, aztán meg soha többet nem ír.

Meg ha találkáról van szó, akkor tűnik el a legtöbb.

okt. 11. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Van az hogy elterelődik a figyelem bármi másra. Vagy besűrűsödik az élet. Azért ha ilyenkor ráír a másik fél, úgy lenne fair hogy legkésőbb akkor megírja neki hogy figyelj bocsi mégse jó, túlvállaltam, képtelen vagyok egy új emberre időt szakítani a jelenlegi élethelyzetemben. Persze a többségnek a ghosting kényelmesebb lesz, még akkor is ha a másik ráír végül érdeklődve.
okt. 11. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Legutóbb velem is ez történt.

(Én léptem le.)

Tök jól el tudtam beszélgetni egy sráccal, de már az elején jeleztem neki, hogy inkább chatelnék, nekem nem jön be a pár naponta való terjedelmes levélváltás.

Ő ezzel nem törődött, én meg nem vártam rá tovább, mert elvesztette az érdeklődésem a kevés kommunikáció miatt.

okt. 11. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!