Hogyan találjak úgy barátnőt ha nincsen baráti társaságom?
Neten sokat próbálkoztam, itt is, meg társkeresőkön, de senkit nem találtam akivel komolyabban lehetett volna ismerkedni. Előben meg mivel nincsenek barátaim ezért nem járok sehova így ismerkedni is nehéz. Meg amúgy sem vagyok nyitott természetű.
Sokszor már azt érzem hogy az élet nem akarja azt hogy boldog lehessek egy lánnyal.
Eddigi életem nagyon magányosan telt. Sosem voltak még barátaim, és barátnőm sem.
Barátok nélkül találhatok barátnőt?
"Barátok nélkül találhatok barátnőt?"
Igen, egyik nem feltétele a másiknak.
"Sokszor már azt érzem hogy az élet nem akarja azt hogy boldog lehessek..."
Értelmetlen megszemélyesítés, "az élet"-nek nincs tudata, személye, hogy bárkinek is ártani akarjon. Akár hiszed, akár nem, ha elutasít egy lány, az nem azért van, mert bármilyen felsőbb hatalom kimondottan neked akarna rosszat. Ezt azért is jó tudatosítani magadban, mert akkor rájössz végre, hogy egy elutasítás nem annyira nagy ügy, mint ahogy sokszor megéljük.
"Neten sokat próbálkoztam, itt is, meg társkeresőkön, de senkit nem találtam akivel komolyabban lehetett volna ismerkedni."
Próbálkozz tovább, ezt tudom javasolni. Esetleg próbálkozz máshogy, változtass a kommunikációdon, próbálj ki több módot.
"Előben meg mivel nincsenek barátaim ezért nem járok sehova így ismerkedni is nehéz."
Sportolsz valamit? Kezdj el lejárni valami edzésre. Hamar meglesz a társaság.
De vártam, hogy jöjjön valaki picsulni :D "Jajjajaja nem lesz soha senkim óistenem" :D
Nehogy kimozduljatok a komfortzónátokból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!