Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg 60-70 kg nak kell lenni férfiként ? Vagy incel sors következik?
Ez a kérdés adta az ötletet , a fickó közepes arcra és olyan 90 kg. És a kommentek 70% ban azt mondjàk rá hogy dagadt. Akkor csak igaz már ez a szemetség hogy 30-40 éves ferfiaktol is azt várjàk a nők hogy oylan vekonyak legyenek mint a tini fiúk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Szard már le hogy itt gyk-n mit írkálnak.
60-70 kg csak egy alacsony férfinél ideális.
Ha te 180+ cm vagy, ott már többnek kell lenned.
"Én nőben pont ez a 170/75 vagyok, és így is simán van egy sportos, helyes pasim."
Na, ez is... Ehhez képest én 170/58 vagyok, nemhogy sportos, helyes, hanem semmilyen pasi. És akkor még azt kamuzzák itt, hogy az arc/fej nem számít, elég, ha vékony a nő. Ennyit erről is, mint a többi bullshitről.
33
Küldj egy arcos képet privátban. A többi adatod jól hangzik. Nyugi nem vagyok bunkó.
34: Bocs, nem. Soha. Senkinek. Semmilyen felületre fel sem kerülhet. Önvédelem. Ilyen ábrázattal indokolt.
35: Nem, ezen "arcápolás" meg vakolatocska nem segít. Porrá kéne zúzni, és onnan újra összerakni, de TELJESEN másképp. Ennyire nincs rendben. És ebből kifolyólag vagy foreveralone a jussom, vagy valami igazán szörnyű figura.
36
Sajnálom. Nem tudom túlzol e. Ismertem egy lányt aki totàl önbizalomhiányos volt. Rondanak tartotta magát. Nem is volt csúnya egyatalan. De ő nem hitte el amit más mond.
39
Igen sejtettem hogy nala az a baj. Már a kérdés alatti válaszaiból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!