Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az incelek kialakítanának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az incelek kialakítanának egy szubkultúrát, ami menővé válna a közösségi médiában, akkor végre értékelnék őket a nők, és összejönnének velük?

Figyelt kérdés

Mondjuk az AI segítségével cool dalokat írnának a sexhiányról, az érzelmeikről. Teltházas koncerteket tartanának, ahol ezrek csápolnának nekik, és még a slágerlistákra is felkerülnének.

Indie játékokat készítetnének, amiben a menő incel főhős karakter lezúzza a csak sexre hajtó, gonosz chadeket, és végül elnyeri a főszereplő csaj kezét.

okt. 8. 21:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Most szegény incel!

Szexhiánya van. 🤣🤣🤣🤣😆

okt. 8. 22:51
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

Puding próbája az evés.

Ha még a hazai totál tehetségtelen nyikhajoknak is sikerül 0 teljesítményre AI segítségével elismerést és ingyen nunikat bezsebelniük, akkor semmi sem lehetetlen. 🤔

okt. 8. 23:30
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
Próbáld ki kérdező, hátha bejön. Amúgy van benne ráció mert sok olyan amúgy incel kinézetű ember lett híres és ez által népszerű a nők körében aki amúgy szerintem labdába sem rúghatott volna máshogy. Pl. Ed Sheeran eléggé trágya kinézetű mégsincs szerintem már gondja a csajozással.
okt. 9. 06:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ugye érdemes meghatározni, hogy mit értesz incel alatt. Sokan a sikertelen ÉS ezért folyamatosan a nőket hibáztató férfiakat értik alatta, mások a csupán sikerteleneket is.

Utóbbiak ha sikeresek tudnak lenni akár a közösségi médiában, akkor elkezdenek a nők is vonzódni hozzájuk és ha belül volt is neheztelés bennük korábban a nők irányába, ez feloldódik. Sok évtizedes hagyománya van annak is, hogy menő bandák tagjainak a koncert után gyakorlatilag csajok tucatjai kínálkoznak fel még kis hazánkban is és ezek a csajok pontosan tudják, hogy nem feleség lesz belőlük akkor este.

A titok annyi, hogy nem azt kell kommunikálni, hogy milyen rossz neked, mert nincs egy csaj se aki akár csak leszopna és ezért ők a hibásak, hanem azt, hogy milyen üres a szíved, ami össze van törve és keresed azt, aki meg tudja ragasztani és akinek a kezébe adhatod és megbízhatsz benne. De ezzel nem találtuk fel a kereket, azt már réges rég feltalálták és generációk óta működik.😉

okt. 9. 06:58
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Aki csúnya, ahhoz nem képesek vonzódni a nők.
okt. 9. 08:01
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
14-es: én incel alatt mindig az eredeti jelentést értem: nőknél sikertelen férfi, aki hiába próbálkozik bárkinél, bármikor, bárhogy nem kap még esélyt sem. Ennyi. Tehát aki önhibáján kívül él cölibátusban.
okt. 9. 08:12
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
16, rosszul teszed, mert kevesen vannak, akik ugyanígy értik.
okt. 9. 14:26
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
Önmagában ezt jelenti amit a 16-os írt nem kell ehhez gyűlölködni hogy a kritériumnak megfeleljen valaki. Én naponta beszélgetek nőkkel de ettől még ronda maradtam és ettől ugyanúgy nem kellek nekik. Ez az incelség azért vagy sikertelen egy incel mert nem helyes az pedig nagy hátrány nem is nagyon lehet rajta javítani.
okt. 9. 19:12
 19/22 anonim ***** válasza:
35%
18: Nem kell rondának lenned, valószínűleg egyébként te sem vagy az. Elég annyi, hogy nem vagy kimondottan jóképű, szexi és mellette nem is kommunikálsz jól. Ennyi pont elég ahhoz, hogy sikertelen legyél és ne akarjon tőled egyetlen nő se semmit, esetleg barátságot.
okt. 9. 19:45
 20/22 anonim ***** válasza:
29%
Ezek sosem lesznek coolak, mert ez a fajta hozzáállás, nyekergés sosem lesz cool. Attól, hogy még jobban összeverődnek meg görcsösen próbálkoznak és próbálják utánozni a karizmatikus sztárokat, ugyanúgy szociálisan alulfejlett, taszító egyének maradnak.
okt. 10. 04:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!