Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők titeket zavar ha egy pasi sűrűn és sokat ír amikor még csak 1x találkoztatok? Próbálok nyomulni és sűrűn írni, de vajon ezzel célt érek majd?
Szerintem az sem jó,ha nagyon ritkán kommunikàlsz,mert ezzel közömbösséget tükrözöl.
Az sem célszerű viszont,ha tapadsz, mint valami pióca.
Kérdezd meg az illető lànytól,neki mire és mennyire van igénye, ennek megfelelően tudsz vele nyilván dűlőre jutni.Mindennek a kulcsa a kommunikáció!
Eleinte még sok a téma,a mondanivaló,na meg az érdeklődés is,így én szeretem,ha nem napi 2 üzenetváltás van,hogy jó reggelt,meg a milyen napod volt?
Én nem szeretek mondjuk telefonálni, sőt, utálok,de chatelni szeretek találkozók között. És én azt a fajta embertípust szeretem,aki ha eltűnök munkában órákra,akkor nem kér számon és nem is vár 600 olvasatban üzenet,de ha történt valami érdekes vagy vicces velem/vele,akkor azt elmeséli, elmeséltem neki,akkor, aktuálisan. Az,hogy órákkal később látja vagy reagál,az nembaj. De én azt bírom,ha van egy ilyesfajta folyamatos chat,ami nem szakad meg,illetve nem a nap végén kell egy összegzőt írnom és olvasnom arról,hogy kivel mi volt aznap.
De sokan meg nem szeretnek potyogni és nem ilyen típusok,mint én,hogy időközönként ránéznek a telora és írnak pár szót,mások vagyunk. Neked kell érezned,hogy a partner milyen és némiképp igazodni egymáshoz.
A 13-14 teljesen jókat írt, fogadd meg a tanácsukat. :)
Légy érdeklődö, ha valami eszedbe jut írd meg, küldd el, viszint ne legyél számonkérő és erőszakos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!