Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mik az elvárásaitok egy férfival szemben?
Férfi vagyok, de az ilyen kérdéseket nem értem.
Nyilván, mindenkinek más, attól is függ ő milyen.
Nálam a hasonló értékrend, tervek és humor és az, hogy az ágyban is hasonlóak legyenek az igények. Az évek során én is azt tapasztaltam, hogy valamelyik dolog mindig hiányzik. Mindig megalkudtam, de szerintem az exeim is.
Most találtam valakit, akivel tényleg minden elvárásom teljesül és nem is játsza meg magát. Majdnem 30 évesen végre megtapasztalhatom, milyen egy őszinte, boldog párkapcsolat.
Az elvárásaim minden kapcsolatom után alakultak, formálódtak. Fiatalon nagyon naiv voltam és azt mondtam, csak az érzelmek számítanak. Ezzel mindig mellélőttem, folyton kihasználtak. Az 5 éves kapcsolatomnak pl. azért vetettem véget, mert meguntam, hogy szinte én tartom el és folyton tépem a számat, hogy menjen dolgozni.
Amikor abból a kapcsolatból kilábaltam, megfogadtam, hogy csak olyanokkal ismerkedek, akiknek van normális állása és állandó jövedelme. Persze elsősorban az érzelmek számítanak egy kapcsolatban, de sok kellemetlenségtől megkíméli magát az ember, ha kicsit "válogat" és nem szeret bele az első szerencsétlenbe 😀
Elvárásaink:
Minimum 185-190 magas
Maximum 80 kg
Kockás has
Izmos test
Dús haj
Kék, zöld szem
Lapát áll
Több diploma
Több nyelvtudás
Saját ingatlan
Évi több nyaralás
Havi többmilliós bevétel
Legyen úgy legalább 168-170 centi, leginkább a sötét hajszínt szeretem, legyen vagy valamennyire izmos, vagy picit pocakos, de ne legyen semmilyen véglet (kondipatkány csirkerizzsel, vagy soványabb, mint én, se nem amerikai szinten elhízott) meg persze tettszen arcilag.
Személyiségileg mindig olyan partnert találtam, akivel egy élmény beszélgetni, logikai alapon mindenről tud véleményt mondani és nyitott az értelmes vitákra, a filozofálásokra és mindere. Exeimmel úgy el tudtam beszélgetni a legelején hogy észre se vettük, 5-6 óra elment.
Nem elhanyagolható, hogy dolgozik-e önmagán (financiálisan, pszichológiailag) és hogy van-e célja az életben, nem csak teng-leng a semmiért. Na meg, hogy komoly kapcsolatot akarjon és képes legyen az empátiára, érzelmileg elérhető.
Amelyiknek nem kell főzni, viszont akar szexelni.
Amelyik nem b@ssza az agyam és nem panaszkodik, viszont megoldja a problémáit.
Ne velem cipeltesse a 6-os zsugor vizet vagy a láda sört.
Ne szóljon be, hogy "mi a f@sznak neked az a cipő?"
Vetkőzzön zenére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!