Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők az anyagiak tekintetében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők az anyagiak tekintetében különösen hajlamosak a hipergámiára? Vagy ennyire általános az hogy a férfiak jobban keresnek?

Figyelt kérdés
Minden ismerősömnél kivétel nélkül a férfi keres többet egy kapcsolatban. Legalább egy kicsivel vagy mérsékelten többet, de nem ritka az sem hogy a többszörösét keresi a férfi. Ez miért van így? Általános dolog az hogy a mai világban ahol bárki tanulhat bárminek, mégis a férfiak általában ennyivel jobban keresnek mint a nők, vagy egész egyszerűen a csóró férfiakkal szóba sem állnak a nők, ezért nem ismerek erre ellenpéldát?
okt. 6. 00:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

12

De te miről beszélsz?

Az a vita tárgya, hogy az idősebb nők rosszondulatúak-e a fiatalokkal szemben. 24 évesen azt állítom, hogy ez nem egy általános jelenség, mire kb az a válaszod, hogy túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ezt megállapítsam. MI VAN?

Hiszem pontosan arról beszélünk, hogy a fiatal nőket bántják az idősebbek. Pont elég élettapasztalatom van megállapítani, hogy ez nincs így.

okt. 6. 10:33
 22/25 anonim ***** válasza:
47%

(vagy egész egyszerűen a csóró férfiakkal szóba sem állnak a nők, )

Igen ezért

okt. 6. 10:34
 23/25 anonim ***** válasza:
84%

19-es válaszoló szinte ugyanazt írta, mint én szerettem volna.

Annyival még kiegészíteném, hogy a tipikus női munkák a mai napig nincsenek megfizetve. Az ingyen vagy láthatatlan munkákról pedig szót sem ejtettünk még és arról sem, hogy hiába az egyenjogúság, a mai napig férfiakat léptetnek elő inkább magasabb pozíciókba, pontosan a szülés miatt.

Szerintem a nőknek visszább kellene venni és nem kellene magukra vállalni annyi feladatot. Nyugodtan apu is bevállalhatja a gyerkőcöket jobban, hogy anyu is tudja építeni a karrierjét, de az a saját tapasztalatom (tisztelet a kivételeknek) hogy a férfiakat nem érdekli. Van gyerek, onnantól az asszony dolga... A férfiak (és ismét tisztelet a kivételeknek) nem igazán akarnak változni és változtatni.

okt. 6. 13:26
 24/25 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk a munkahelyen a középvezetők 80%-a férfi. Szerintem elég okos, elég tanult lennék eljutni ide, de nem biztos, hogy akarok. Mert nekik folyton elérhetőnek kell lenni, nem lehetnek otthon beteg gyerekkel p. Mindnek van családja, ha beteg a gyerek, majd a feleség megoldja. A másik, hogy engem nem fognak előléptetni, egy egyidős férfival szemben, mivel tudják, hogy házas vagyok, minek lépjek előre, ha úgyis mindjárt megyek szülni. De engem ez annyira nem is zavar, mert igazuk van. Én megkeresem a magam 500 nettóját, a férjem meg lépked előre. Én szívesebben fordítom a maradék időmet a családra. Így hosszú távon a jövedelem különbség tovább fog nőni a javára.
okt. 6. 17:42
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
A fordítottja is létezik, kérdező. Sokan a kapcsolatban is hatalomnak tekintik a pénzt. Több pénzt annak fordítják le, hogy akkor ők a főnökök a kapcsolatban, és sok férfi nem akarja, hogy a barátnője többet keressen nála.
okt. 6. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!