Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az anyagiak tekintetében különösen hajlamosak a hipergámiára? Vagy ennyire általános az hogy a férfiak jobban keresnek?
12
De te miről beszélsz?
Az a vita tárgya, hogy az idősebb nők rosszondulatúak-e a fiatalokkal szemben. 24 évesen azt állítom, hogy ez nem egy általános jelenség, mire kb az a válaszod, hogy túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ezt megállapítsam. MI VAN?
Hiszem pontosan arról beszélünk, hogy a fiatal nőket bántják az idősebbek. Pont elég élettapasztalatom van megállapítani, hogy ez nincs így.
(vagy egész egyszerűen a csóró férfiakkal szóba sem állnak a nők, )
Igen ezért
19-es válaszoló szinte ugyanazt írta, mint én szerettem volna.
Annyival még kiegészíteném, hogy a tipikus női munkák a mai napig nincsenek megfizetve. Az ingyen vagy láthatatlan munkákról pedig szót sem ejtettünk még és arról sem, hogy hiába az egyenjogúság, a mai napig férfiakat léptetnek elő inkább magasabb pozíciókba, pontosan a szülés miatt.
Szerintem a nőknek visszább kellene venni és nem kellene magukra vállalni annyi feladatot. Nyugodtan apu is bevállalhatja a gyerkőcöket jobban, hogy anyu is tudja építeni a karrierjét, de az a saját tapasztalatom (tisztelet a kivételeknek) hogy a férfiakat nem érdekli. Van gyerek, onnantól az asszony dolga... A férfiak (és ismét tisztelet a kivételeknek) nem igazán akarnak változni és változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!