Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazuk van a férfiaknak, és a nők tényleg az anyagiakban a legkönyörtelenebbek elvárások tekintetében? Szinte minden nő szerint 250-350 nettó kevés!
Rengeteg kérdést olvastam a témában az elmúlt 1 évben. Szinte minden egyes nő leszarozta, lefikázta és kevesellte a nettó 250-350 ezer forintos fizetést ha férfiról volt szó. Minden egyes nő, pedig van aki ennyit vagy még ennyit sem keres. Azok a nők pedig akik többet keresnek ennél, azok meg úgy vannak vele hogy "a férfi is keressen legalább annyit mint én!". Tehát így jön ki az a bizonyos minden nő.
Pedig hát, tény hogy Magyarországon nettó 150 ezer forint a minimálbér, 50 ezer forint a közmunkabér, 28 ezer forint a minimálnyugdíj de csak papíron, van olyan nyugdíjas aki 10 ezer forintot kap meg! A nettó 250-350 ezer forint akárhogy is nézzük egy teljesen korrekt átlagfizetés ebben az országban, mégis minden nő szerint kevés.
Ezek szerint mégiscsak azoknak a férfiaknak van igazuk, akik szerint a nők szélsőségesen anyagiasak? A pénz az a kérdés, amiben a legkegyetlenebb elvárásaik vannak a nőknek? Hiszen látunk olyat, hogy egy nő alacsony és megelégszik alacsony pasival, látunk olyan hogy egy nő kövér és ronda ezért összejön egy nem-jóképű pasival, de olyat nem látunk, hogy a nők összejönnének csóró pasival. Extrém kivételek vannak, de azok olyan ritkák hogy nem is érdemes számolni velük.
Nő vagyok, tehát mondhatjuk hogy elég sok női ismerősöm van. Egyet se hallottam a pasik fizujáról problémázni. Egyet se.
Ettől függetlenül igen, kevés. Elmegy a fele alapból albérletre, rezsire, félretenni 350-ből akkor lehet, ha mamahoteles valaki.
Előző kérdésnél is mondtam, hogy nem, nem ez alapján választok párt. Ha ő elvan 250-350-el, akkor engem nem fog zavarni, nem a férfitól várom a támogatást, hanem megteremtem magamnak ami kell.
Ettől még a hülye is látja, hogy ebből hacsak nagyon nem meghúzod a cipőt havonta, nem igazán tudsz semmire majd félretenni. Ez majd akkor tűnik ki igazán, ha gyerekek is lesznek a képben.
Ezek a kesergések mind feleslegesek és hiábavalók.
Míg ezekről beszéltek itt nap mint nap addig a gazdag pasik napi szinten szedik fel és sűrűn váltogatják a csajokat.
Megfordítom, jó?
Igazuk van a nőknek és férfiak tényleg a szexre való utazgatásban a legkönyörtelenebbek hazugságok, megjátszások tekintetében?
Játszunk!
Válaszolj a kérdésre és én is válaszolok a tiédre.
Felőlem annyit vár el a nő, amennyit akar, ha ő is megkeresi azt áhított összeget. :)
21. század van!
"Igazuk van a nőknek és férfiak tényleg a szexre való utazgatásban a legkönyörtelenebbek hazugságok, megjátszások tekintetében?"
Igen, igazuk van. Ki tagadta ezt? A férfiak nem csak hazudni képesek a nőknek a szexért, de az a durva hogy bármit és bármennyit képesek hazudni a nőknek a szexért, és nem csak az átlag pasik, hanem magas körökben is. Pl. Harrison Ford és Carrie Fisher esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!