Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejonnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejonnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem játszmázik, tudtodra adja mit akar ismerkedés alatt. Világutazó, okos egyetemista, törődö. Viszont hetente több alkalommal is kimegy a barátnőivel inni, van amikor többet a kelleténél, cigizik is ilyen alkalmakkor és néha máskor is. Ha bánatos a füvet sem veti meg.
okt. 5. 15:35
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha egy ilyen nő hagyott el engem, ne sírjak utána ugye? Annak ellenére hogy valóban úgy éreztem hogy nagyon szeret és figyelmes és velem volt mikor beteg is voltam. Persze ez forditva is igy volt. De mindeközben ő szerinte én korlátoztam azzal őt, hogy hagyja el a füvet, és rendben, ha kimegy, igyon, csak ne sokat. A cigizesbe inkább már bele sem szóltam, pedig zavart és tudta jól. Elején nem cigizett utána szokott vissza rá, szex után mindig megkívánta
okt. 5. 19:19
 12/25 anonim ***** válasza:
53%

Mikor szórakozzon egy fiatal felnőtt, ha nem egyetemista korában? Könyörgöm.

Neked meg fel kellene nőnöd, felteszed itt erről a kérdést aztán most derül ki, hogy jajj veled szakított!!! Neked nem kellett volna összejönnöd vele, ha tudtad, hogy ő így él! Egy ember nem azért jön össze valakivel hogy utána megváltoztassák! Tanuld meg, hogy ne kezdj kapcsolatot valakivel ha már azon kattogsz, hogy miket akarsz megszabni neki!

Szóval kit érdekel, hogy más mit ír erre a kérdésre?? Te tudd, hogy neked mi kell, mi nem kell.

okt. 5. 19:50
 13/25 A kérdező kommentje:
A gond az volt, hogy mindezt ő is elitélte, mondta hogy volt hogy így élt de már egy éve egyáltalán nem. Sajnos 3 hónapra rá ugyanezeket csinálta.
okt. 5. 19:52
 14/25 A kérdező kommentje:
Amúgy sajnálom, ha a szórakozás ezt jelenti manapság a fiataloknak. Szerencsémre, hogy találtam olyan barátokat akikkel úgy is össze lehet ülni beszélgetni egy jót és tartalmasat, hogy közbe nem iszunk, szivunk, cigizünk. És nem ugrálunk heringpartyn 1000 másik emberrel együtt egy random zenére.
okt. 5. 20:43
 15/25 anonim ***** válasza:
38%
Jólvan hagyd csak rá, hogy mit csinál, semmi közöd hozzá. Nem kell együtt lenni valakivel, ha nem tetszik. Szerintem nincs abban semmi, ha 20 évesen ezt csinálja. Később majd dolgozni "kell".
okt. 5. 21:43
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

Kipróbálnám vele a kapcsolatot, meg mennék vele én is.

De alapvetően ezt soknak érzem 1-2 hetente buli, az úgy még okés, de hogy heti többször kimenni inni? Mondjuk egyetemistaként talán belefér, csak én meg már nem jönnék össze egyetemistával. Vagy az is oké, hogy hétköznap átmenni egymáshoz pár órára beszélgetni, társas vagy ilyesmi. Szóval vannak árnyalatai..

Ha színtiszta kocsmázás csak, akkor az azért tényleg gáz.

okt. 5. 22:15
 17/25 anonim ***** válasza:
Simán jöhetne, jól kinyalnám naponta :)
okt. 7. 23:32
 18/25 anonim ***** válasza:

Ti is csak a gyakorin válogattok ennyire.

A való életben meg bármit megtennétek csak hogy rátok nézzen egy pna.

okt. 7. 23:48
 19/25 anonim ***** válasza:

"Világutazó" = egyszer volt valamelyik tenger partján pár napot

"Viszont hetente több alkalommal is kimegy a barátnőivel inni, van amikor többet a kelleténél, cigizik is ilyen alkalmakkor és néha máskor is. Ha bánatos a füvet sem veti meg."

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy az idióta baártnői folyamatosan bemagyaráznak neki mindenfélét. Anno exemmel is úgy voltam, hogy én elengedtem bárhova, megbíztam benne aztán úgy jártam, hogy végül egy fesztiválon kúrt félre (nyilván én nem voltam ott), a barátnői meg ezt nagyon helyeselték (nem vicc).

Szóval alapból ha dohányzik nem zavar, ahogy az sem ha elmegy iszogatni, én is hétvégente eljárok haverokkal, de ilyen módon abszolút nem jön már be a dolog.

Aki pedig ezt csinája annak jó eséllyel rengeteg exe van, sokan "átmentek" rajta, ez szinte garantált.

okt. 8. 06:27
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem, valóban hihető a low bodycount, 3 kb. A vilagutazo alatt azt értem hogy minden évbe par hetet tölt külföldön, igényli. Plusz inkább a jovokepe az hogy korbeutazza a világot
okt. 8. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!