Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejonnétek egy ilyen lánnyal?
Mikor szórakozzon egy fiatal felnőtt, ha nem egyetemista korában? Könyörgöm.
Neked meg fel kellene nőnöd, felteszed itt erről a kérdést aztán most derül ki, hogy jajj veled szakított!!! Neked nem kellett volna összejönnöd vele, ha tudtad, hogy ő így él! Egy ember nem azért jön össze valakivel hogy utána megváltoztassák! Tanuld meg, hogy ne kezdj kapcsolatot valakivel ha már azon kattogsz, hogy miket akarsz megszabni neki!
Szóval kit érdekel, hogy más mit ír erre a kérdésre?? Te tudd, hogy neked mi kell, mi nem kell.
Kipróbálnám vele a kapcsolatot, meg mennék vele én is.
De alapvetően ezt soknak érzem 1-2 hetente buli, az úgy még okés, de hogy heti többször kimenni inni? Mondjuk egyetemistaként talán belefér, csak én meg már nem jönnék össze egyetemistával. Vagy az is oké, hogy hétköznap átmenni egymáshoz pár órára beszélgetni, társas vagy ilyesmi. Szóval vannak árnyalatai..
Ha színtiszta kocsmázás csak, akkor az azért tényleg gáz.
Ti is csak a gyakorin válogattok ennyire.
A való életben meg bármit megtennétek csak hogy rátok nézzen egy pna.
"Világutazó" = egyszer volt valamelyik tenger partján pár napot
"Viszont hetente több alkalommal is kimegy a barátnőivel inni, van amikor többet a kelleténél, cigizik is ilyen alkalmakkor és néha máskor is. Ha bánatos a füvet sem veti meg."
Ez valószínűleg azt jelenti, hogy az idióta baártnői folyamatosan bemagyaráznak neki mindenfélét. Anno exemmel is úgy voltam, hogy én elengedtem bárhova, megbíztam benne aztán úgy jártam, hogy végül egy fesztiválon kúrt félre (nyilván én nem voltam ott), a barátnői meg ezt nagyon helyeselték (nem vicc).
Szóval alapból ha dohányzik nem zavar, ahogy az sem ha elmegy iszogatni, én is hétvégente eljárok haverokkal, de ilyen módon abszolút nem jön már be a dolog.
Aki pedig ezt csinája annak jó eséllyel rengeteg exe van, sokan "átmentek" rajta, ez szinte garantált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!