Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejonnel egy látássérült férfivel?
Látni lát de csak az egyik szemére, és szemüveges emiatt.
A nem látó szemén mű protézist visel,az esztétika miatt.
Közelebbről olvas és nézi a dolgokat. Van munkahelye és próbál teljes életet élni, de önbizalma nincs..
Biztos,hogy nehezebb párt találnia, de nem kizárt. Nehezebben fog menni, hiába,hogy sokan azt mondják ez nem lenne akadály, ez nem így van.
Nekem is súlyos probléma van a szememmel, több operáción estem át, csökkent a látásom, tehát tapasztalatból beszélek.
Én is dolgozom, részmunkaidőben, és van párom, bár amikor mi egymásra találtunk még jobb volt a látásom.
Mi magunk is állítunk korlátokat, ahogy a kérdező is írja, egyértelmű,hogy kevesebb az önbizalma, hiszen nagyon sokmindenre csak részben képes.
Több vak, látássérült, gyengénlátó ismerősöm van,szinte mindnek gond a párkeresés, ismerkedés, de én hiszek Benne,hogy mindenki megtalálja a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!