Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves látássérült fiú vagyok. Eddig volt két viszonzatlan szerelmem, és 1 visszautasítás azért mert vak vagyok. Mi lehet a probléma velem?
tudom hogy fiatal vagyok, de szeretnék járni valakivel aki viszonozza a szerelmemet, akivel jól érezném magam. Nagyon könnyen zavarba jövök, nem vagyok egy bátor típus.
A válaszokat előre is köszönöm.
és elnézést hogy hosszú voltam csak rég óta nyomaszt ez a kérdés.
Ne hülyéskedj már! Azért vagyunk, hogy segítsünk. :)
Szerintem ne aggódj, könnyen lehet, hogy így, esetleg nem a megfelelő lányokat találod meg. Gondolom belső alapján keresgélsz, talán pont ezért lehet, h inkább barátokat találsz, és nem szerelmet. Szerintem úgy kéne párt keresned, hogy az illető találjon meg téged!
Nekem van barátom, de ha nem lenne, biztos , hogy megakarnálak ismerni! Érdekes lehetsz, márcsak amiatt is, ahogy kezeled ezt a "betegséget"! És nagyon jó, hogy így is vannak benned érzések, és remények :) legyenek is, biztos, hogy megtalálod majd azt, aki csak rád vár, és nem is fogod érezni, hogy probléma van a szemeddel.. Az igazi szerelem tényleg belül van, de gondolom akikkel sokat együtt vagy, és ismernek már, gondolom nagyobb a valószínűsége, hogy ők inkább barátok!
Azt tanácsolom, hogy ne add fel, és inkább várd meg, hogy ő találjon rád :) Esetleg egyik barátod összehozhatna pár olyan emberrel, akit esélyesnek érez.
Szerintem nem lehet akkora gond, az, h látássérült vagy, én így is tudnék valakit nagyon-nagyon szeretni!
Próbáld meg először a "Hasonló a hasonlóval" mondást követni. Van egyesület, vakoknak... próbálj meg így találkozni valakivel. Ő meg fog érteni, és nem fog ezért elutasítanni, az biztos.
De, ha ezt így nem akarod, szerintem másfajta sérült emberrel is sokkal hamarabb összejöhetsz.
Szerintem meg nem kell sérült emberekkel, arra gondoltál már, hogy fórumolj? Olyan témákban, amik érdekelnek. Én így találtam meg életem nagy szerelmét.
ELég jól meg lehet ismerni így a másikat :) Először, csak a forum, aztán msn... aztán SMS :) .. Hajrá! nehogy feladd, nem mindenki bulizza végig az életét, amíg 22 nem lesz!
Hú hát nekem is van egy ilyen ismerősöm csak ő lány. Neki is van már majdnem egy éve barátja. Ne add fel. Tudom kevés az olyan lány aki megértene ebbe a korban, de hidd el megéri keresgélni :) Elhiszem, hogy már sok ideje keresgélsz, de tényleg ne add fel. Egyszer eljön majd az igazi meglátod és akkor majd boldogok lesztek :) Ha nagyon bánt a dolog ne menj olyan társaságba ahol biztos, hogy kicikiznének. Pl: miniszoknyás, homlokig érő szemfestékes tudod kik... meg a nagymenő, nagyszájú pasik közelébe se. Ismerem őket... tuti kicikiznének :( Viszont nagyon sajnálom, hogy ilyen vagy. Eltudom képzelni milyen sz*r lehet. (Már bocsi a fogalmazásért) De remélem azért minden megoldódik és majd megtalálod az igazit :) Sok szerencsét ;-)
Baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!