Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a társkeresési problémákkal rendelkező nőkre/tinilányokra rögtön írogatnak ismerkedési szándékkal, míg az ugyanolyan problémákkal rendelkező férfiakat/fiúkat kb a pokolba küldi az ellenkező nem?
18
érzelmi kiszopolyozás, csicskáztatás, stb... még ezek is tök jól hangzanak a teljes magányban való elrohadáshoz, és a szüzesség miatt való társadalmi kirekesztettséghez képest, csak mi még erre sem vagyunk méltóak.
22
Azért, mert egy idióta vagy.
És még unintelligens és érzéketlen is.
"Aférfiak alárendeltek lettek, egyenlőtlenebbek."
Sajnos én is ezt tapasztalom, és a saját bőrömön is érzem.
Én már 50 plusszos vagyok, és azt tapasztalom, hogy nagyon kevés az a középkorú nő, aki tényleg komolyan társat keres.
Akinek tényleg fontos a párkapcsokat.
Másrészről pedig valóban az van, hogy eléggé kiszolgáltatottak lettünk. Rengeteg jóképű férfi van, és csak annak lessz nő, aki tényleg tökéletes, hibátlan, és a nő kiválasztja őt.
Ma már sajnos a férfiak csak úgy elvannak, és várják a jószerencsét.
Tudom, hogy nem ez a jó hozzáállás, de minek törekedjünk.
Minek strapáljuk magunkat, ha így is, úgy is, a nő fog vásztani, ő mondja ki az utolsó szót.
Valahogy olyan ez mint a szóbeli érettségi.
Alárendelten állunk a vizsga bizottság előtt,előadjuk ami bennünk van, aztán majd a bizottság dönt.
Aztán az is lehet, hogy valaki jókat mond, de ha nem szimpatikus, akkor megbukott.
Ilyen lett a társkeresés is. Állunk a nő előtt megszeppenve, félénken, teli gatyával, és várjuk a döntést.
Ha megfelelek lessz egy jó életem, ha nem, akkor távozok mint egy pondró.
Ilyenkor a nők szemében már csak egy csúszó mászó féreg vagyok. 🤷♂️
KÉrdező
Úgy teszed fel a kérdést, mintha ez valami társadalmi összeesküvés lenne. Pedig ezt egyedül a férfiak generálják. Elvégre nem magától lesz ráíródva a magányos csajra, hanem a férfiak írnak rájuk, nyilván mert rárepülnek, hátha a magánya miatt könnyen föl lehet szedni.
Szóval kár úgy tenni, mintha ez a jelenség magától történne. KÉrdezd inkább magadtól, hogy miért repülsz rá egyből arra a nőre, akinek társkeresési gondjai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!